Nunta anului! Celebra moștenitoare, Paris Hilton, s-a căsătorit la vârsta de 40 de ani după ce a bifat trei logodne. Fiica celei mai bogate dinastii a avut o nuntă de lux cu 4 rochii de mireasă și vedete de la Hollywood

Paris Hilton, 40 de ani, moștenitoarea uneia dintre cele mai bogate dinastii din SUA, s-a căsătorit la vârsta de 40 de ani cu omul de afaceri Carter Reum, în cadrul unei ceremonii de lux.

12 nov. 2021, 22:48

Paris Hilton s-a căsătorit cu afaceristul Carter Reum într-o ceremonie fastuoasă la moșia din Bel-Air a răposatului bunic a frumoasei moștenitoare.

Evenimentul a epatatat prin lux și opulență cu oaspeți de top de la Hollywood precum Kim Kardashian, Nicole Richie, Emma Roberts și Ashley Benson.

Bat clopote de nuntă! Iulia Albu şi iubitul ei se pregătesc să facă pasul cel mare. „Este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele”

Moștenitoarea hotelului, în vârstă de 40 de ani, a decis să facă pasul cel mare după ce a fost logodită de trei ori, însă abia acum a avut norocul să-l găsească pe alesul inimii.

Rochia ei de mireasă a fost personalizată de legendara casă de modă, Oscar de la Renta, iar în total a purtat patru rochii.

Vineri, Paris a dat publicității fotografiile oficiale de la eveniment și și-a împărtășit primele gânduri despre ziua ei cea mare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paris Hilton (@parishilton)

Vedeta a povestit despre cum a decurs momentul emoționant în care ea și viitorul soț și-au unit destinele.

„I-am spus lui [Carter] că nu poate plânge, pentru că atunci aș începe să plâng și eu și îmi stricam rimelul înainte de a ajunge la altar. Desigur, că el a plâns, dar cred că eu am început să plâng prima. M-am simțit ca Cenușăreasa și am știut că mi-am găsit adevărata dragoste.”, a declarat Paris Hilton presei din străinătate.

Paris s-a hotărât asupra rochiei pe care o va purta abia cu o seară înainte. De asemenea, aceasta și-a arătat inelul de logodnă impresionant la cameră în timp ce își ținea voalul pe față.

Ea a scris în dreptul imaginii: „Eternitatea mea începe astăzi… ✨

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paris Hilton (@parishilton)

DailyMail.com a dezvăluit, de asemenea, în mod exclusiv, modul în care Kim Kardashian a participat la eveniment cu Kimora Lee Simmons, perechea sosind printr-o intrare secretă.

Rochia de mireasă este o piesă personalizată concepută de designerii Oscar de la Renta, Fernando Garcia și Laura Kim. Impresionanta vestimentație are un guler înalt, mânecă lungă, top strâmt, fustă voluminoasă tip prințesă și aplicații florale. Este în egală măsură eterică și atemporală.

O sursă a declarat pentru E! că „Paris și-a ales rochia noaptea târziu”, adăugând că ea și soțul ei au fost înconjurați de „multă dragoste și sprijin” până la ziua cea mare.

Prinţesa Mako a Japoniei s-a căsătorit după ani de controversă. Renunţă la fastul ritualurilor tradiţionale

Paris a dezvăluit, de asemenea, cum au încheiat noaptea „dansând și cântând” cu prietenii și familia lor.

„A fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Dacă aș putea face totul din nou, aș face-o într-o clipă. Am fost incredibil de fericită să fiu înconjurată de atât de mulți oameni dragi și că toată lumea a ajuns să sărbătorească.”, a declarat încântată Paris.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paris Hilton (@parishilton)

Alături de o grămadă de celebrități, Paris și soțul ei, Carter, și-au spus jurămintele în fața prietenilor apropiați și a familiei, inclusiv mama lui Paris, Kathy, tatăl Rick, fratele Conrad și mătușa Kyle Richards.

Nunta a inclus un ring de dans enorm din lemn construit în exterior, precum și aranjamente florale în forma inițialelor mirilor. Terenul proprietății are nu numai un teren de tenis, ci și o piscină mare.


loading...
Partenerii noștri