NUNTA ANULUI în România: Gabriela Cristea a ales data cununiei FOTO

Nici bine nu a început anul 2015, că se şi anunţă nunta anului în România. Gabriela Cristea se va căsători cu Tavi Clonda, după un an şi jumătate de relaţie.

05 ian. 2015, 17:59
NUNTA ANULUI în România: Gabriela Cristea a ales data cununiei FOTO

In vacanta de iarna, Gabriela Cristea, prezentatoarea de la „Te vreau langa mine”, a hotarat sa-si uneasca destinul cu alesul inimii ei, Tavi Clonda, barbatul care i-a cucerit iremediabil inima dupa divortul de Marcel Toader, potrivit wowbiz.ro.

„De Sarbatori, eu si Tavi am vorbit despre casatorie si am decis impreuna ca nu mai este cazul sa asteptam. Ne iubim foarte mult, ne-am mutat in casa noastra, este normal sa intram in randul lumii, ca sot si sotie. Chiar am stabilit primele detalii privitoare la nunta. Am ajuns la concluzia ca indicat ar fi ca intregul eveniment sa aiba loc in toamna, cel mai probabil, in luna octombrie, pentru a-i avea aproape pe toti prietenii. Ceremonia religioasa o vom face la o biserica din apropierea locuintei noastre, iar petrecerea o vom tine la un restaurant care va avea piscina, intrucat eu ador party-urile in aer liber, sunt mai spectaculoase si mai putin scortoase„, a declarat Gabriela Cristea.

CITEŞTE ŞI: Gabriela Cristea, anunţ în DIRECT: „A vrut să pună el punct relaţiei, nu eu”