NUNTA ANULUI. Milionarul Ioan Micula îşi mărită fiica. Nu-ţi vine să crezi ce îi pregăteşte

Pregătirile pentru ceea ce se anunţă a fi nunta anului în România au debutat la Oradea încă de la începutul acestui an şi nu se limitează la aranjamente florale şi mese colorate, ci se construiesc blocuri şi se renovează restaurante.

28 aug. 2014, 07:55
NUNTA ANULUI. Milionarul Ioan Micula îşi mărită fiica. Nu-ţi vine să crezi ce îi pregăteşte

În timp ce Viorel Micula are probleme cu fiul său Victoraş, care se încăpăţânează să nu treacă examenul de maturitate, fratele său, Ioan, se ocupă de nunta fiicei sale mai mari, Olivia, scrie libertatea.ro.

Viitorii miri au început pregătirile încă de la începutul acestui an, cu alegerea locaţiei, iar pentru că se întâmpla ca tatăl miresei, Ioan Micula, să deţină cel mai mare restaurant din Oradea, decizia a fost simplă.

Drept urmare, în luna februarie, o echipă de muncitori a început lucrările de renovare la clădire, pentru a tripla capacitatea sălii, având în vedere că au fost invitate 600 de persoane.

În paralel, în curtea vilei din Oradea a familiei Micula a început să se ridice o clădire cu patru etaje şi mansardă, în care ar trebui să fie cazaţi o parte dintre invitaţi.

CITEŞTE ŞI TUPEU DE BEIZADEA.Fiul lui Viorel Micula a condus băut, a fugit de poliţie şi şi-a făcut praf FERRARI-ul VIDEO

Un meseriaş a povestit că au lucrat fără întrerupere, pentru a respecta ordinul de a termina până la data nunţii cele aproape 60 de camere.

Olivia Micula, care a studiat la Regent’s Business School din Marea Britanie, se iubeşte de câţiva ani cu Dorin, un fotbalist care provine dintr-o familie modestă şi care mai are doi fraţi. De altfel, pentru a se asigura că viitorul ginere poate avea grijă de fiica sa, Ioan Micula l-a angajat pe acesta ca administrator al uneia dintre firmele sale.

La evenimentul care va avea loc sâmbătă sunt aşteptate aproximativ 600 de persoane, iar printre acestea se numără VIP-uri precum membri ai familiei regale din Suedia, ţară ai cărei cetăţeni sunt Ioan şi Viorel Micula şi familiile acestora, dar şi şefi de stat şi oficiali români şi străini.

De meniuri se va ocupa Chef Cătălin Scărlătescu, cunoscut din emisiunea „Master Chef”, iar pe scenă vor urca mai mulţi artişti de renume din România.