Nuntă atipică în Italia. O tânără s-a căsătorit cu iubitul ei, în ziua în care l-a înmormântat

Nuntă atipică în Italia. O tânără a decis să se căsătorească cu iubitul ei, chiar în ziua în care l-a înmormântat. Bărbatul murise într-un accident rutier, în Italia, iar femeia a vrut să facă o ceremonie simbolică, o uniune care în realitate nu va mai avea loc niciodată.

22 sept. 2021, 23:59
Nuntă atipică în Italia. O tânără s-a căsătorit cu iubitul ei, în ziua în care l-a înmormântat
Andrea Campana a murit într-un accident rutier

Nuntă atipică în Italia. Andrea Campana şi Giuseppina trebuiau să se căsătorească, însă ghinionul a făcut ca bărbatul să moară într-un accident rutier, pe 14 septembrie, în timp ce se afla pe scuterul său.

Nuntă atipică în Italia

Giuseppina nu a vrut să renunţe la jurămintele pe care le avea pregătite pentru el şi, astfel, înmormântarea bărbatului de 37 de ani, s-a transformat într-o nuntă simbolică, în care lacrimile au curs pe obrajii invitaţilor, scrie Observatornews.ro.

În fața prietenilor și rudelor, care au umplut biserica, dar şi a fiicei lor, Aurora, în vârstă de 11 ani, Giuseppina i-a jurat credinţă veşnică.

Citeşte şi: Incident grav într-o închisoare de maximă siguranţă din Italia. Un mafiot a deschis focul printre gratiile celulelor, cu o armă adusă cu drona în puşcărie

Andrea va fi întotdeauna al tău şi numai al tău”, a spus preotul paroh Jacek Kusiak, care a mărturisit că celebrează o dragoste care „depășește toate granițele”.

Simbolic, mireasa a ţinut în mâini buchetul de flori care trebuia să-l aibă în cea mai fericită zi din viaţa sa. La ceremonie s-a citit şi scrisoarea-rugăciune pentru mire, pe care Giuseppina o pregătise pentru ziua nunţii.