Nuntă bombă în showbizul românesc. Cel mai râvnit burlac s-a căsătorit. Cine e norocoasa

Nuntă surpriză în showbiz. Cel mai râvnit burlac din România a renunțat la ''libertate'' și s-a pus la casa lui. Evenimentul a fost unul cât se poate de intim, iar anunțul a fost făcut abia acum, chiar de proaspăta sa soție.

24 apr. 2022, 16:51

Nuntă surpriză în showbiz. Cel mai râvnic burlac din România a decis să renunțe la viața de celibatar și să-și unească destinul cu cel al femeii care i-a furat definitiv inima. Nu vă mai ținem în suspans și vă dezvăluim despre cine este vorba.

Ei bine, doamnelor, domnișoarelor, burlacul nostru nu este nimeni altul decât Norris Măgeanu, fostul soț al Corinei Dănilă. Șeful Federației Române de Automobilism s-a căsătorit cu Irinel, o tânără superbă, de profesie medic ginecolog.

Cei doi se cunosc de ceva vreme, iar în cele din urmă au decis să-și unească destinele. Frumoasa veste a fost dată chiar de proaspăta sa soție, care a dezvăluit, de altfel, că ea a fost cea care l-a cerut pe fostul soț al Corinei Dănilă în căsătorie.

”…intr o sambata pe la pranz, l am cerut in casatorie pe tipul asta misto, a zis da , ne am luat bon de ordine la primarie si intr o luni dimineata inainte de consultatii….
#amintratinrandulumii”, a scris Irinel, soția lui Norris Măgeanu, pe Facebook, alături de o poză din luna de miere.

Norris Măgeanu, renumit pentru relațiile cu femei celebre din România

Dincolo de activitatea sa profesională, Norris Măgeanu a devenit cunoscut în showbizul românesc și datorită relațiilor pe care le-a avut cu mai multe femei celebre. Cea mai cunoscută dintre toate este, desigur, cu Corina Dănilă, cea care l-a făcut și tatăl unei fetițe superbe.

După despărțirea de frumoasa vedetă, Norris Măgeanu și-a încercat de mai multe ori norocul în dragoste, astfel că prin viața sa au trecut mai multe nume sonore, cum ar fi Lorena, sora modelului Catrinel Menghia, soprana Andreea Ilie, dar și tenismena Ana Bogdan. Alături de cea din urmă a trăit o poveste de dragoste intensă, iar apropiații îi vedeau la altar. Din păcate, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

”Mersul împreună la turnee ne-a distrus relația. Am stat 3 ani non-stop împreună. Acasă, la antrenamente. Non-stop. Am trăit împreună meciurile, emoțiile din meciuri, emoțiile de după meciuri. Am discutat și ca iubiți, dar și ca prieteni. E greu ca o relație de iubire să funcționeze când ești «de toate». La început, eram mândru că reușiserăm să facem asta, dar iată că nici nouă nu prea ne-a ieșit. E o chestie sensibilă”, spunea Norris Măgeanu, în urmă cu ceva timp, potrivit Viva.