Nuntă cu scandal! Mirii s-au trezit cu plicurile goale, Nicolae Guţă a plecat cu buzunarele pline. Ce s-a întâmplat

Doi miri nu au mai avut bani să plătească serviciile oferite de restaurantul la care au ţinut nunta, deoarece mai mulţi invitaţi au cheltuit banii de dar pe dedicaţiile făcute de Nicolae Guţă.

19 dec. 2019, 11:26
Nuntă cu scandal! Mirii s-au trezit cu plicurile goale, Nicolae Guţă a plecat cu buzunarele pline. Ce s-a întâmplat

Cei doi au fost daţi în judecată de patronul unui restaurant din Băile Herculane, după ce acum patru ani nu au mai achitat suma necesară pentru serviciile prestate în seara respectivă. În instanţă s-a demonstrat faptul că mama miresei a plătit un avans de 1.300 de lei, dar şi faptul că înţelegerea fusese să semneze contractul în ziua nunţii şi să achite restul serviciilor,  26.600 de lei, după terminarea petrecerii, când mirii ar fi urmat să încaseze banii de dar!

Nicolae Guţă, imaginea cu care şi-a îngrozit fanii. Ce a păţit manelistul şi cum a ajuns să arate FOTO

Numai că, la nuntă, invitaţii au cheltuit banii pregătiţi pentru dar pe dedicaţiile lui Nicolae Guţă, iar la sfârşit le-au dat mirilor plicurile goale. Mirii au spus însă că n-au plătit pentru că nota de plată li s-a părut umflată!

„La nuntă, pârâţii l-au contractat pe manelistul Nicolae Guţă, iar unii dintre invitaţii mirilor l-au plătit pe manelist şi nu au mai avut bani de dar, plicurile înmânate mirilor fiind goale”, potrivit acţiunii deschise în instanţă.

Judecătorii au decis ca mirii să achite suma restantă de 26.600 de lei plus dobânzi, întrucât nu au adus dovezi prin care să demonstreze că într-adevăr patronul localului i-a taxat în plus.