Nuntă de coşmar, sfârşită într-o bătaie generală. Sora miresei a fost desfigurată FOTO

Un cuplu britanic a trăit clipe de groază la propria nuntă, după ce nuntaşii s-au luat la bătaie, la coadă la mâncare.

14 iul. 2013, 13:15

O petrecere de nuntă s-a transformat într-o bătaie generală, opt poliţişti fiind chemaţi să aplaneze conflictul, mai mulţi nuntaşi fiind duşi la secţie, în timp ce alţii au ajuns la spital.

Teribila încăierare s-a produs în sala de bal a unui hotel din orăşelul englez Fritton şi totul a pornit când cavalerul de onoare, fratele mirelui, s-a împins la coada de la bufet, pentru a lua o bucată de pui, pentru fiul său. El a fost lovit de unchiul miresei, un bărbat în vârstă de 53 de ani, fost şofer de camion.

Incidentul a fost povestit de mire, care a declarat pentru The Sun: „Curt Hughes, unchiul miresei, a crezut că a fost împins de fratele meu, Danny, şi l-a înjurat. Danny i-a spus că nu trebuie să folosească un asemenea limbaj, iar Curt l-a lovit„.

Mai mulţi nuntaşi au sărit să-i despartă pe cei doi, dar au fost şi ei angrenaţi în bătaie, cel mai rău ieşind sora miresei, Krystel, care şi-a pierdut cunştinţa pentru 20 de minute şi a ajuns la spital cu nasul spart şi ochii învineţiţi. De asemenea, au fost bătuti mama şi tatăl miresei.