Nuntă de fiţe pentru Bianca Drăguşanu. Vezi ce pretenţii au avut mirii şi cum arată camera nupţială

Se anunţă o nouă nuntă de fiţe în lumea mondenă. România TV a aflat în exclusivitate ce pretenţii au avut Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Invitaţii vor mânca în farfurii de sticlă cu pulbere de argint, iar mirii vor petrece noaptea într-un pat cu baldachin.

05 sept. 2013, 06:08

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au ocupat de fiecare detaliu al nunţii. Scaunele sunt din sticlă şi plastic şi vor deveni aproape invizibile când în sală va exista doar lumina de sub mese. Invitaţii vor fi surprinşi chiar şi de veselă.

„Este o farfurie de sticlă cu pulbere de argint pe spate. Formăm un fashion de farfurii, fiecare fel de mâncare va fi servit în cu totul altă formă de farfurie. Bianca e cea care îşi spune ultimul cuvânt şi îşi pune amprenta pe fiecare lucru în parte”, a declarat Nicuşor Stan, manager complex.

De la petrecere nu vor lipsi berbecuţii la proţap, dar şi o zonă de narghilea, cu produse tradiţionale arăbeşti. Iar invitaţii ar fi bine să-şi aducă şi costumele de baie.

„Au avut o cerinţă în mod expres, Bianca a zis că dimineaţa vor da tonul la distracţie, vor sări în piscină şi vor folosi şi jacuzzi”, a mai spus Stan.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu a ales meniul pentru nuntă: Nu pot să ii dau mamei ouă de piton şi larve de gândaci

Bianca şi Victor au rezervat camera nupţială pentru două nopţi. Ei vor fi răsfăţaţi cu petale de trandafir, şampanie, fructe exotice, iar pe terasă au cerut să aibă hamacuri.

Nunta anului în lumea mondenă va avea loc pe 29 septembrie, iar Bianca şi Victor vor avea 400 de invitaţi la petrecere.