Nuntă ca-n poveşti în Vrancea! Ioana Francesca Radu s-a căsătorit cu alesul inimii sale în lux și opulență

Nuntă mare în Vrancea! Ioana Francesca Radu, fiica proprietarului Complexul Zaga Zaga, s-a căsătorit duminică cu Ștefan Gîrneață, fiul Elenei Gîrneață, primarul comunei Slobozia Ciorăști și al preotului Lucian Gîrneață. Evenimentul la care au participat peste 500 de persoane a fost unul grandios și i-a lăsat cu gura căscată pe toți cei din județ.

10 iul. 2023, 14:22

Ioana Francesca Radu s-a căsătorit cu alesul inimii sale în lux și opulență. Părinții celor doi miri și-au dorit ca marele eveniment să fie unul de neuitat așa că le-au pregătit acestora, dar și celor peste 500 de invitați prezenți, foarte multe surprize.

Citește și Exclusiv / Medana și Alin Oprea, pregătiri intense pentru nunta anului. Artistul și soția sa își vor jura iubire în fața Lui Dumnezeu. ”Avem emoții și așteptăm cu nerăbdare”

 Ioana Francesca Radu s-a căsătorit cu alesul inimii sale

Nunta a avut loc în aer liber, la hambarul de evenimente al Complexului Zaga Zaga, deținut de socrul mic, care acum este în culmea fericirii pentru că și-a văzut fetița la casa ei.

Pe lângă ținutele impresionante și bucatele alese, atmosfera a fost întreținută de un ansamblu de dansuri tradiționale românești, mai mulți animatori, dar și de către Ionuț Ungureanu, solistul trupei ”Provincialii”.

„Ea este minunata Francesa, astăzi mireasă! A crescut în fața noastră, am dus-o în prima zi de școală! Casa de piatră, Francesa și Ștefan!” a scris Ionuț Ungureanu, solistul trupei ”Provincialii” pe pagina sa de Facebook.

Ioana Francesca Radu are 23 de ani și este fiica lui Eugen Radu, proprietarul Complexului Zaga Zaga. Tânăra este absolventă a Colegiului Național „Unirea” Focșani și Facultății de Business în Turism în limba engleză. În aceste moment, ea deține funcția de manager a Complexului Zaga Zaga alături de tatăl său și de sora acestuia, Camelia Dobrişan.

„De când s-a deschis piscina, în 2018, m-am ocupat de ea. Prima dată am lucrat și am făcut tot ce era nevoie acolo, iar din 2020 am manageriat partea de piscină a complexului. Am luat-o de jos, iar acum, dacă nu sunt ai mei în complex, eu mă ocup de tot. Dar îmi place foarte mult”, declara în 2021 Ioana Francesca Radu despre rolul său în Complexul turistic Zaga Zaga , într-un interviu acordat life.ro

Ioana Francesca Radu a mai spus că atunci când era mică își dorea să devină medic veterinar și nu se gândea o clipă că peste ani va prelua frâiele afacerii tatălui său.

„Voiam când eram mică să mă fac medic veterinar pentru că iubesc foarte mult animalele. M-am schimbat pe parcurs pentru că m-am gândit că dacă aș face facultatea de Medicină veterinară, nu aș ști atât de multe lucruri utile la Zaga. Eu aveam nevoie să știu de un bilanț, de contabilitate, de turism”, a mai spus Ioana Francesca Radu.

Citește și George Simion, profit de 400.000 de euro după nunta anului. În 2022, promitea că donează toată suma pentru un spital mobil