Nuntă încheiată în mod tragic! Cea mai frumoasă zi din viaţa mirilor s-a transformat în coşmar. Toţi invitaţii au rămas înmărmuriţi

Nuntă încheiată într-un mod tragic. Un cuplu a avut parte de cel mai frumos eveniment din viaţa sa, însă la final totul a luat o întorsătură incredibilă.

21 sept. 2021, 09:24
Nuntă încheiată în mod tragic! Cea mai frumoasă zi din viaţa mirilor s-a transformat în coşmar. Toţi invitaţii au rămas înmărmuriţi

Un cuplu a avut parte de cel mai frumos eveniment din viaţa sa, însă la final totul a luat o întorsătură incredibilă.

Un bărbat de 85 de ani, care a fost prezent la nuntă, a murit la scurt timp după ce a plecat de la eveniment. S-a întâmplat duminică noaptea, pe strada IC Brătianu, în apropiere de restaurantul unde a avut loc nunta.

Bătrânul a încercat să traverseze strada printr-un loc neregulamentar, însă la scurt timp a fost lovit în plin de maşina condusă de un tânăr de 19 ani.

O ambulanţă cu echipaj SMURD a ajuns la scurt timp la faţa locului, însă a fost prea târziu pentru ca viaţa bătrânului să mai poată fi salvată.

“Manevrele de resuscitare au fost începute imediat de către echipajul medical, chiar la fața locului. Din păcate, fără răspuns, după aproximativ 40 de minute fiind declarat decesul”, a precizat medicul primar în medicină de urgență Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Oamenii legii vor stabili exact cum s-a produs accidentul.