NUNTĂ la Hollywood. Katie Holmes, fosta soţie a lui Tom Cruise, şi Jamie Foxx se vor căsători FOTO

Katie Holmes l-a uitat definitiv pe Tom Cruise. Actrița trăieste o frumoasa poveste de dragoste cu actorul Jamie Foxx de mai bine de doi ani și se pare că cei doi se pregătesc de nuntă.

09 ian. 2016, 14:18

Katie a fost văzută în ultima perioadă cu un inel de logodnă pe mână semn că următorul pas este nunta, scrie libertatea.ro. Și pentru că se iubesc, apropiații sunt convinși că nunta va fi un pas normal.

Citeşte şi Tom Cruise nu păşeşte singur în 2016. S-a cuplat cu o femeie mai tânără cu 22 de ani

„Sunt pregătiți să debuteze ca si un cuplu în fața tuturor, însă nu ca simpli iubiți ci ca logodnici. Și-au făcut și planurile de nunta, iar ceremonia va fi una restrânsă, departe de ochii curioșilor”, declara un apropiat al celor doi pentru revista InTouch.

Acesta a adăugat: „Katie și-a ascuns pana acum relatia pentru că îi este încă frică de Tom Cruise si de reactia pe care o va avea după ce va afla adevarul. Până și Jamie Foxx a negat totul până acum de teama lui Cruise”.

Teama de Tom Cruise vine, cel mai probabil, din faptul că Jamie Foxx și Tom au fost buni prieteni. În plus, toată lumea știe cum reacționează Cruise la veștile care nu-i plac.