Nunta lui Ilie Năstase, sub semnul întrebării. „Cred că am făcut o greşeală că am anunţat data de 17 august”

Ilie Năstase nu mai vrea să facă nuntă în acestă vară. Oficial, celebru tenismen susține că sunt probleme de organizare a evenimentului şi spune că nunta ar putea fi amânată cu un an.

22 iul. 2019, 11:38
Nunta lui Ilie Năstase, sub semnul întrebării. „Cred că am făcut o greşeală că am anunţat data de 17 august”

Ilie Năstase tocmai a împlinit 73 de ani, iar singura problema pe care o are acum este cea legată de nunta cu Ioana. „Nu merg deloc bine pregatirile de nunta. Cred ca am facut o greseala ca am anuntat in 17 August, cred ca o sa o punem poate la anul. Ea vrea sa fie mireasa ca nu a fost pana acum. Eu am fost de vreo 5 ori.

Eu spun ca asta e ultima nunta, tot ce am avut inainte raman amintiri frumoase, unele mai putin frumoase, pentru mine ultima persoana cu care esti conteaza. Multa lume spune ca eu sunt prea batran pentru ea dar dragostea n-are varsta„, a declarat Ilie Năstase, la Kanal D.

Ilie Nastase si-a amintit si cateva lucruri din tineretea lui cand juca tenis care acum ar parea incredibile: „Pana la 20 de ani au fost grei ca n-am putut sa plec din Romania. Porecla de „Nasty” a venit de la faptul ca americanii nu prea puteau sa-mi pronunte numele.

Cel mai mare meci, cel mai important pe care l-am jucat a fost o finala pierduta, am jucat 5 ore meciul si pana in ’72 nu erau scaune sa stai pe ele. Puneai rachetele langa scaunul de arbitru, veneai si iti dadeai cu prosopul putin si plecai mai departe„.