NUNTA lui PEPE. Ce ROCHIE DE MIREASĂ va îmbrăca Raluca

A mai rămas aproximativ o lună de zile până la momentul în care Pepe îi va jura credinţă în faţa lui Dumnezeu soţiei sale, Raluca. Cununaţi civil în urmă cu doi ani, Pepe şi Raluca vor merge la biserică pentru a primi binecuvântarea preotului în a doua jumătate a lunii iulie, pregătirile pentru ceremonie şi petrecerea aferentă fiind acum pe ultima sută de metri.

18 iun. 2014, 09:26
NUNTA lui PEPE. Ce ROCHIE DE MIREASĂ va îmbrăca Raluca

Dacă în ceea ce priveşte diversele chestiuni organizatorice Raluca nu duce lipsă de emoţii, când vine vorba de ţinuta pe care o va purta la propria nuntă, viitoarea mireasă nu are de ce să-şi facă griji. Rochia de mireasă va fi creată de Cătălin Botezatu, scrie ziarulring.ro

Citeşte şi Secretele nunţii lui Pepe: Pe ce cheltuie cântăreţul peste 100.000 de euro

„Raluca va fi cu siguranţă una dintre cele mai frumoase mirese, va fi o adevărată apariţie. Şi nu o spun pentru că îi fac eu rochia, ci în primul rând pentru că este o femeie foarte frumoasă şi are un corp perfect, foarte bine proporţionat. Nici nu zici că a născut un copil. Din acest motiv, rochia pe care o va purta va scoate în evidenţă acest lucru. Va fi strâmtă în partea de sus şi amplă în partea de jos. Am mers pe o simplitate studiată a croiului, care se completează foarte bine cu rafinamentul dantelei franţuzeşti, materialul din care este realizată rochia”, a povestit Cătălin Botezatu.

Citeşte şi Cea mai frumoasă DECLARAŢIE de DRAGOSTE făcută de Pepe, soţiei sale

Şi Maria, fiica celor doi în vârstă de aproape doi ani, va purta cu această ocazie o ţinută cu totul specială. „Cea mică va fi o adevărată prinţesă, va avea o rochiţă superbă creată din aceeaşi dantelă franţuzească din care este făcută şi rochia mamei ei”, a dezvăluit Botezatu.

Preţul rochiei încă nu se cunoaşte. „Nu am fixat preţul rochiei de mireasă. Am vorbit cu Cătălin Botezatu, cât va spune, atât plătesc, nu am stabilit un buget”, a spus Pepe.