Nuntă mare în PSD: S-a măritat fata lui Nicolae Bădălău. Petrecerea, la un local de fiţe din Snagov VIDEO

Niculae Bădălău, ministrul Economiei, şi-a măritat fata. Petrecerea a avut loc la un local select din Snagov şi s-a încheiat în zori. Alături de Bădălău au fost şi miniştri, dar şi lideri ai PSD, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă. 

14 iun. 2019, 14:04
Nuntă mare în PSD: S-a măritat fata lui Nicolae Bădălău. Petrecerea, la un local de fiţe din Snagov VIDEO

Sabina Bădălău a anunțat anul trecut că a primit inelul de logodnă și totodată a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Răzvan Marica.

La petrecerea anunțată pentru vineri seară, la un local de pe strada Mesteacănului din Snagov au fost invitați toți liderii PSD, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă, Marian Oprișan și Paul Stănescu, dar și fostul secretar general al partidului, Codrin Ștefănescu. De asemenea, nu vor lipsi Petre Daea, Eugen Orlando Teodorovici și Carmen Dan, dar și cam toți primarii din județul Giurgiu, în frunte cu prefectul Carmen Crișu.

Bădălău: O susţin pe Viorica Dăncilă la şefia PSD dacă va candida. Prezidenţiabilul PSD trebuie să fie intelectual cu vederi de stânga

Unul din maeștrii de ceremonie va fi chiar finul lui Nicolae Bădălău, Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu.

Atmosferă va fi întreținută de mai mulți maneliști, în frunte cu Adrian Caval și Măru din Chitila, adică cei doi care au cântat anul trecut împotriva Diasporei, la petrecerea la care a fost și Niculae Bădălău.

Sabina Bădălău lucrează la Compania Națională Aeroporturi București, iar viitorul ginere al ministrului Economiei este directorul Oficiului de Studii Pedologice și Agrochimice din cadrul Direcției Agricole Giurgiu.