Nuntă mare în showbiz. Ce vedetă a spus DA. Imagini de la Starea Civilă

Mădălina Secuianu trece, probabil, prin cea mai fericită perioadă din viaţa ei. Fotomodelul va naşte curând un băieţel, iar în cursul zilei de joi s-a căsătorit civil cu Ionescu Cătălin, alesul inimii ei. 

08 sept. 2017, 12:27

Mădălina Secuianu este soţie cu acte în regulă. Fotomodelul s-a măritat cu iubitul ei, Ionescu Cătălin, scrie cancan.ro. Interesant este faptul că bărbatul a ales să ia numele partenerei sale. La eveniment au fost prezenţi prietenii apropiaţi şi familia celor doi proaspăt căsătoriţi. Atmosfera a fost una superbă, iar însurăţeii au radiat de fericire.

Citeşte şi O vedetă de la noi va deveni mămică în scurt timp. Tânăra şi-a ascuns sarcina timp de 9 luni FOTO

Altfel, Mădălina Secuiana este însărcinată şi peste câteva zile va deveni mămică pentru prima dată. Fotomodelul este mai fericită ca niciodată şi a început numărătoarea inversă până la momentul în care-şi va strânge la piept puiul.

Prietenii prezentatoarei TV susţin că a ţinut sarcina secretă până acum, din cauză că a nu i-a fost deloc uşor şi avea probleme de sănătate încă dinainte de a rămâne gravidă. De asemenea, Mădălina Secuianu a dorit să fie femeie măritată înainte să aducă băieţelul pe lume.

Citeşte şi Mădălina Ghenea pleacă DEFINITIV din România. UNDE se mută şi care este MOTIVUL

„Madalina si Catalin vor avea un baietel din cate se vorbeste. Ei inca vor sa tina secret. Ea nu a avut o sarcina tocmai usoara, a avut stari de rau, plus ca avea probleme de sanatate inainte de a ramane insarcinata. Lua tratamente pentru glanda tiroida, pentru atacuri de panica, se ingrasase foarte tare, intrase si in depresie la un moment dat… A avut o perioada destul de grea. Sarcina insa a schimbat-o complet. E fericita, e linistita, emana numai energie pozitiva si pare chiar implinita. Mai are 1-2 saptamani pana va naste. Nu a luat foarte multe kilograme in greutate si nici nu a prea interesat-o acest aspect. Ea si-a dorit mult sa poata duce sarcina si bebelusul sa fie sanatos”, sustin surse din anturajul fostului manechin.