Nuntă mare în showbiz. Ce vedetă merge a doua oară la altar

Lora se mărită, afăcut primele declarații despre nunta cu Ionuț Ghenu.

26 sept. 2019, 18:08

Lora a prins buchetul de mireasă al Andreei Bălan și acel moment a fost picătura care i-a umplut paharul lui Ionuț Ghenu, iubitul ei de mai bine de trei ani. Tânărul își dorește de mult timp să o ducă pe Lora la altar, însă fricile cântăreței i-au împiedicat să facă acest pas până acum. Fanii lor au insistat tot timpul, pe rețelele de socializare, să facă mai repede nunta și iată că, în sfârșit, au un motiv de sărbătorit.

„Hotărârea sună cam aşa: trebuie să luăm o hotărâre cu privire la data nunţii. Puţini invitaţi, dar buni. Oameni care ne-au fost alături, oameni care ne cunosc foarte bine şi oameni noi, pe care i-am cunoscut pe parcurs, dar care ne sunt trup şi suflet alături… oameni care ne dau sfaturi foarte bune… A fost mult haos pentru că nu ştiam cine să ne fie naşi. Am găsit, dar vrem mai mulţi! Avem oameni în prima linie care sunt foarte frumoşi şi îi dorim pe toţi!’, a declarat Lora la o emisiune TV.

„Mi-e teamă. E normal. Mi se spune că e normal pentru că am mai încercat o dată. E normal să-mi fie frică, dar asta nu înseamnă că trebuie să repete. Nu trebuie să suporte Ionuţ fricile mele la nesfârşit… băiatul îşi doreşte foarte mult, eu îmi doresc, dar pasul ăla e…’, a mai spus Lora.