Nuntă mare în showbiz, totul s-a petrecut sâmbătă într-o ceremonie fulger, de 30 de minute, cu foarte puţini invitaţi

Actriţa şi cântăreaţa Vanessa Paradis s-a căsătorit sâmbătă cu scriitorul şi regizorul Samuel Benchetrit, în localitatea Saint-Siméon din departamentul Seine-et-Marne, informează publicaţia le Parisien în ediţia online, potrivit AFP.

01 iul. 2018, 07:37
Nuntă mare în showbiz, totul s-a petrecut sâmbătă într-o ceremonie fulger, de 30 de minute, cu foarte puţini invitaţi

Vanessa Paradis, îmbrăcată într-o rochie crem, cu volane, a intrat în micuţa clădire a primăriei din Saint-Siméon şi, după o ceremonie care a durat 30 de minute, căsătoria a fost oficiată, relatează publicaţia.

La ceremonia restrânsă au participat câteva zeci de invitaţi printre care Matthieu Chedid, cantautorul Raphaël şi bineînţeles fiica actriţei, Lily-Rose, în vârstă de 19 ani, din relaţia cu actorul american Johnny Depp, cu care cântăreaţa a format un cuplu până în 2012.

Localitatea Saint-Siméon, în care trăiesc 900 de locuitori şi este situată aproape de Coulommiers, are o semnificaţie deosebită pentru vedetă. Aici, la sfârşitul anului 2017, a decedat tatăl său, proprietarul unui restaurant, Les Sources, în satul din apropierea Saint-Rémy-la-Vanne, precizează Le Parisien în ediţia sa de duminică.

Vanessa Paradis şi Samuel Benchetrit, ambii în vârstă de 45 de ani, şi-au oficializat relaţia în august 2017.