NUNTĂ MARE în showbiz-ul de la noi. O cunoscută vedetă SE MĂRITĂ

O cunoscută artistă de la noi, logodită de patru ani, a anunţat că se mărită.

27 apr. 2017, 09:39
NUNTĂ MARE în showbiz-ul de la noi. O cunoscută vedetă SE MĂRITĂ

Alina Ceuşan e logodită de patru ani şi urmează să îmbrace curând rochia albă de mireasă. Alina Ceuşan a mărturisit şi câţi bani câştigă din blogging.

„Eu scriu pe blog de 5 ani, în parcursul acestor 5 ani s-au schimbat atat de multe lucruri. Eu in sine am ramas aceeasi. Cred ca viata mea s-a schimbat in bine. Mie imi e foarte bine pot sa va spun ca un blogger in Romania sau in situatia mea castigi atat de bine, incat sa ti poti permite o vacanta, o geanta, orice vrei tu pe cont propriu. (…) Sunt logodita deja de 4 ani si vine si nunta, deci lucrurile sunt perfecte in viata amoroasa ca sa spun asa. El nu este o fire geloasa, tot timpul ma sustine si ma lasa sa fac ceea ce vreau si, in mod evident ceea ce fac, ma ajuta sa evoluez, ca e tot timpul langa mine si ma ajuta si ma sustine”, a povestit Alina Ceuşan în cadrul unei emisiunii tv.

Alina Ceuşan a cucerit Internul prin blogul său de modă. A câştigat trei ani la rând premiul People’s Choice, având sute de mii de fani pe reţelele de socializare şi mii se accesări la o singură postare.