NUNTĂ mare la Iaşi. Primarul Nichita îşi mărită fiica cea mică

Primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, va participa vineri după-amiaza la cununia civilă a fiicei sale cea mică, Ilinca, la eveniment urmând să participe rude, prieteni, dar şi ministrul Familiei Rovana Plumb, care este unul dintre naşi. La petrecere au fost invitaţi, de asemenea, şi alţi lideri ai PSD, printre care premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea.

25 sept. 2014, 16:47
NUNTĂ mare la Iaşi. Primarul Nichita îşi mărită fiica cea mică

Gheorghe Nichita va fi prezent la Starea Civilă din Iaşi atât în calitate de părinte cât şi de primar care oficializează o relaţie de cuplu. Cununia religioasă va fi sâmbătă după amiaza, la biserica Sfântul Nicolae, din Copou. La petrecerea organizată la restaurantul „La Castel” sunt aşteptate câteva sute de persoane, printre care şi premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea, precum şi alţi lideri din PSD, membri ai Guvernului.

„Ştiţi cum e. O parte dintre invitaţi au confirmat prezenţa. Alţii promit că vin. Nu ştim cu exactitate cine va veni. Sunt invitaţi importanţi. Am invitat oameni care au fost foarte aproape de-a lungul anilor, persoane cu care am reuşit să comunic tot timpul foarte uşor şi să reuşim să facem foarte multe lucruri împreună. Sunt persoane din toate domeniile: de la cei care sunt la Guvern, primari din teritoriu, colegi de la Birou, foşti colegi de la Regia de Apă (fosta regie judeţeană de apă-canal, unde Gheorghe Nichita a fost director mai mulţi ani-n.r), colegi de fotbal, personalităţi din mediul academic, al educaţiei, mediului de afaceri”, a declarat, pentru AGERPRES, primarul Gheorghe Nichita.

La cununia civilă a Ilincăi Nichita, în vârstă de 28 de ani, cu Cosmin Livezeanu, în vârstă de 29 de ani, va fi prezentă şi familia ministrului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb. Rovana şi soţul său Dan Plumb, alături de soţii Manuela Pohoaţă şi Bogdan Doroftei, un notar şi un medic din Iaşi, sunt cele două perechi de naşi ale tinerei familii.

„În primul rând reprezintă o împlinire ca părinte pentru că încerc să parcurg nişte etape importante în viaţa mea şi a copiilor mei, de la a-i educa, de la a-i îndruma spre o profesie, la a reuşi să-şi întemeieze o familie. Este un lucru foarte important pentru mine şi reprezintă satisfacţia lucrului bine făcut. E o dorinţă pe care o are fiecare pentru el şi copiii săi (…) Se căsătoreşte cu un băiat al cărui nume e Cosmin Livezeanu. Lucrează la o bancă de mai mulţi ani. Ei se cunosc de vreo trei-patru ani”, a spus primarul Gheorghe Nichita.

În ceea ce o priveşte pe fiica sa mai mare, Ioana, primarul Iaşiului susţine că aceasta este dedicată mai mult studiului şi nu intenţionează să se căsătorească în viitorul apropiat.

Citeşte şi Gigi Becali, REACŢIE INCREDIBILĂ despre NUNTA fiicei sale, TEODORA