Nuntă mare la Palatul lui Gigi Becali. Luţu se însoară, patronul Stelei îi va fi naş VIDEO

Ionuţ Luţu se pregăteşte de însurătoare, iar Gigi Becali i-a promis că îi va fi naş. Mireasa va fi fostul fotomodel Iulia Roşca. Potrivit presei tabloide, drept cadou de nuntă, Luţu va primi din partea naşului o vilă somptuoasă.

07 dec. 2015, 15:19
Nuntă mare la Palatul lui Gigi Becali. Luţu se însoară, patronul Stelei îi va fi naş VIDEO

Fostul fotbalist Ionuţ Luţu şi iubita lui, fostul fotomodel Iulia Roşca vor ajunge în curând în faţa altarului. Înainte de a-şi cere iubita de nevastă, Luţu i-a cerut însă binecuvântarea şefului său, Gigi Becali.

În trecut, Becali chiar i-a promis lui Luţu că îi va da o vilă somptuoasă drept cadou, însă cu o condiţie: să-şi găsească o iubită şi să se aşeze la casa lui.

Luţu şi Iulia Roşca s-au cunoscut în 2014, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Potrivit presei tabloide, deşi s-au logodit la finalul anului trecut, cei doi nu au stabilit încă data nunţii. Totuşi, Luţu pare nedespărţit de iubita lui şi, de-a lungul timpului, paparazzi i-au surprins de mai multe ori pe cei doi îndrăgostiţi împreună.

Potrivit presei tabloide, cei doi s-au mutat împreună înca de la debutul relaţiei şi deşi cei mai mulţi nu le dădeau nicio şansă, se pare că fostul fotbalist a reuşit să o facă pe tânără să se îndrăgostească de el. De altfel, apropiaţi de-ai cuplului susţin că Luţu este îndrăgostit-lulea de Iulia şi o răsfaţă ori de câte ori are ocazia.