Nuntă pe stadion, fără aprobare, organizată de un consilier local din Gorj. Reabilitarea locului a costat peste 7 miliarde de lei

Un consilier local din Gorj a organizat o petrecere de nuntă pe stadionul al cărei reabilitare a costat comuna peste 7 miliarde de lei. Bărbatul nu a avut aprobare pentru a organiza evenimentul.

18 iul. 2023, 15:56
Nuntă pe stadion, fără aprobare, organizată de un consilier local din Gorj. Reabilitarea locului a costat peste 7 miliarde de lei
Nuntă la cort pe stadion, în Gorj

Petrecerea de nuntă a fost organizată de către un consilier local, pe stadionul comunal din localitatea Scoarța din Gorj. Petrecerea s-a ținut într-un cort uriaș care a fost montat direct pe gazon, fără acordul autorităților.

Primarul comunei, Ion Stamatoiu, a fost de acord ca nunta să aibă loc pe stadion, dar nu a cerut aprobarea Consiliului Local. Edilul chiar ar fi mers la nuntă, potrivit realitatea.net.

Citește și: Tragedie în Gorj. Doi veri s-au lovit frontal cu mașinile, într-o curbă. Unul din ei a murit pe loc, celălalt trebuie să răspundă penal pentru faptele lui. „Tineri amândoi. Naș și fin”

Membrii Consiliului Local au reclamat că au fost folosite utilitățile publice, iluminat, apă, fără să se achite nimic la casieria primăriei Scoarța, din județul Gorj.

Totodată, artificiile folosite fără autorizație au deranjat localnicii care au făcut reclamație la poliție. Reabilitarea stadionului a costat 7 miliarde de lei.

În urmă cu numai două săptămâni, localitatea a fost în centrul unui alt scandal, când primarul a organizat un bâlci în fața bibliotecii și a secției de poliție din comună, cu aparate de box și tarabe cu mici.

Citește și: Alin Oprea a compus valsul mirilor pentru nunta cu Medana: „A pus atâta suflet și emoție” VIDEO

Mirii nu ar fi plătit nimic pentru acest eveniment, mirele fiind chiar fiul consilierului local care se face vinovat. Cortul a fost montat pe stadion de joi, iar petrecerea a început de vineri și a ținut până sâmbătă dimineața.