NUNTĂ REGALĂ Statuile de ceară ale lui Harry şi Meghan, prezentate la Windsor

Cu doar trei zile înainte de nunta mult aşteptată a prinţului Harry şi a lui Meghan Markle, statuile din ceară, în mărime naturală, ale celor doi şi-au făcut apariţia miercuri la Windsor, relatează Reuters.

16 mai 2018, 17:02
NUNTĂ REGALĂ Statuile de ceară ale lui Harry şi Meghan, prezentate la Windsor

O echipă de la muzeul de ceară Madame Tussauds a prezentat statuile celor doi pe podul care leagă Windsor – unde prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi Meghan Markle, se vor căsători sâmbătă – de Eton, iar trecătorii s-au oprit să-şi facă selfie-uri cu ele.

Muzeul cu sediul la Londra a dezvelit săptămâna trecută statuia lui Meghan Markle, îmbrăcată într-o rochie de culoare verde închis, aceeaşi pe care actriţa a purtat-o când logodna cuplului a fost anunţată anul trecut.

„Simt că ar trebui să fac mai întâi o reverenţă, bineînţeles”, a glumit Izzy Newman, de 51 de ani, după ce şi-a făcut un selfie cu cele două statui.

„Să ne bucurăm de povestea de dragoste şi de distracţia care o înconjoară, de această mare ceremonie. Britanicii se pricep foarte bine la asta”, a mai spus ea.