Nuntă secretă în showbiz. Maria Marinescu şi soţul ei s-au numărat printre invitaţi

Nuntă mare în showbiz. Este vorba despre nunta lui George Stanciu, fost consilier local PSD, cunoscut şi ca milionarul "Mardare", cu Cristina Iordache, sora Laurei-Maria Sion, care şi-au unit destinele în secret. Cristina şi Laura au devenit celebre în showbiz ca surorile "Gemete"

29 aug. 2017, 16:19

George Stanciu, fost consilier local PSD în Prahova, şi aleasa inimii sale, Cristina Iordache, sora Laurei-Maria Sion, au făcut cununia în Buşteni, într-un decor feeric. La petrecere a cântat celebrul lăutar Damian Drăghici, iar printre invitaţi s-au numărat şi Maria Marinescu şi soţul acesteia, Alin Petrache, scrie cancan.ro.

Cristina Iordache este sora Laurei-Maria Sion, fostă Iordache, care s-a căsătorit cu Mihai Bujor Sion, „fiul vitreg” al lui Ion Iliescu.

În trecut, Cristina Iordache le-a atras atenţia lui Dani Oţil şi fostului Ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu.

George Stanciu a fost căsătorit cu Iulia Stanciu, cea cunoscută drept „MILFeta”. Iulia, la rândul ei, este fiica fostului primar al Ploieştiului Emil Calotă (care a condus Primăria Ploieşti între 2000 şi 2008). Iulia a devenit foarte cunoscută în showbiz-ul de la noi, fiind supranumită chiar „devoratoarea de puiuţi”, după ce în vara anului 2016 a făcut mai multe cuceriri, marea majoritate a celor cu care a avut scurte relaţii fiind puşti.

Laura Iordache şi Bujor Sion s-au căsătorit. În imaginea din dreapta se află Laura şi Cristina, cea care acum s-a căsătorit cu George Stanciu

Printre cei pe care Iulia i-a cucerit se află şi moştenitorul imperiului BOG’art, Bogdan „Bobo” Doicescu, în vârstă de 27 de ani. Acestuia, Iulia Stanciu i-a dat târcoale cam două săptămâni pe litoral, afişându-se în toate locurile prin care mergea şi Bobo. În cele din urmă, cei doi au „validat” povestea de iubire printr-o serie de săruturi pasionale în văzul lumii.