Nuntă transformată în înmormântare după ce 12 invitaţi au căzut cu maşina în prăpastie şi au murit

Vehiculul, care era supraîncărcat, a ieșit de pe drum într-o curbă aflată pe un munte și s-a rostogolit aproximativ 200 de metri pe versant.

13 dec. 2022, 22:51
Nuntă transformată în înmormântare după ce 12 invitaţi au căzut cu maşina în prăpastie şi au murit

O nuntă a fost compromisă în Nepal când un vehicul ce transporta 12 invitați a fost distrus în urma unui accident. Vehiculul a derapat de pe drum răsturnându-se, după ce a pierdut controlul într-o curbă aflată pe munte, iar toți cei 12 pasageri au decedat, conform Daily Mail. ,

Accident horror, 21 morţi după ce un autocar a căzut într-un canal VIDEO

Potrivit poliției, până la sosirea salvatorilor, opt oameni deja muriseră. Altre trei victime au murit în drum spre spital, iar a patra a decedat câteva ore mai târziu.

Cauzele accidentului nu sunt cunoscute deocamdată, însă în Nepal sunt puse adesea pe seama drumurilor și vehiculelor prost întreținute.

Salvatorii ajunși la fața locului au constatat că opt oameni erau deja morți, iar restul au încetat din viață în drum spre spital.

Accident cumplit, un autocar s-a răsturnat în prăpastie: 20 de morţi şi 15 răniţi grav VIDEO

134 de morţi după ce un pod s-a prăbuşit în India.  Accidentul s-a petrecut în timpul festivalul dedicat zeului hindus al Soarelui

Poliţia a reţinut nouă persoane în cadrul unei anchete penale privind unul dintre cele mai mortale accidente din ţară în ultimii 10 ani. Aproximativ 400 de oameni cumpăraseră bilete pentru a sărbători festivalurile Diwali şi Chhath Puja pe pod.  Aproximativ 35 de victime aveau sub 14 ani, potrivit unei liste a decedaţilor văzută de Reuters. Din fericire,  170 de persoane au fost salvate până dimineaţa, transmite Reuters.

Imaginile dinaintea prăbuşirii au arătat un grup de tineri făcând fotografii în timp ce alţii încercau să balanseze podul dintr-o parte în alta, înainte de a se prăbuşi în râu de dedesubt, iar cablurile au cedat.

Chhath este un festival antic hindus desfăşurat în subcontinentul india, mai precis, statele indiene Bihar, Uttar Pradesh, Bengalul de Vest,  Jharkhand  şi provinciile nepaleze Madhesh şi Lumbini.

Rugăciunile din timpul Chhath puja sunt dedicate zeităţii solare, Surya, pentru a arăta recunoştinţă pentru dăruirea bunătăţilor vieţii pe pământ şi pentru a cere ca anumite dorinţe să fie îndeplinite.

Diwali este cunoscut şi sub numele de Festivalul Luminilor şi simbolizează „victoria luminii asupra întunericului, a binelui asupra răului şi a cunoaşterii asupra ignoranţei”.