Nuntașii îl vor pe George Simion preşedinte. I-au cerut să candideze chiar în mijlocul nunţii: „Candidează, George, la prezidențiale”

Mâncare, joc şi voie bună la nunta lui George Simion. Şi nu doar atât. Şi politica şi-a făcut puţin loc la marele eveniment.

27 aug. 2022, 16:59
Nuntașii îl vor pe George Simion preşedinte. I-au cerut să candideze chiar în mijlocul nunţii: „Candidează, George, la prezidențiale”

George Simion preşedinte!, asta şi-ar dori mulţi dintre cei rpezenţi azi la marele eveniment din viaţa lui George Simion.

După cununia religioasă, mirii proaspăt cununați de ÎPS Teodosie au urcat pe scenă, acolo unde le-au mulțumit participanților pentru prezența. Din mulțime, mai mulți simpatizanţi AUR i-au strigat lui Simion să candideze la alegerile prezidențiale.

Candidează, George, la prezidențiale” și „George, președinte„, s-a scandat din mulțime. Apoi, cei doi miri au făcut o baie de mulțime printre nuntași.

Citeste si Cele mai frumoase tradiţii de nuntă, respectate cu sfinţenie de George Simion. După ce a fost bărbierit cu toporişca, liderul AUR a mers să-şi peţească nevasta. Imagini inedite de la pregătirile pentru nunta anului

Nunta nu a fost lipsită de incidente. Mai întâi, în jurul prânzului, s-a primit o ameninţare cu bombă. Alarmă falsă, de altfel.

Bombe sunt în capul lor. Ei cred că mai pot să ne conducă în frică, aşa cum au făcut-o în ultimii 32 de ani. Cei care au trimis alertă cu bombă sunt la conducerea statului, noi ne vedem de nuntă„, a spus liderul AUR pentru România TV.

Un al doilea incident a avut-o protagonistă chiar pe una dintre naşe. Gravidă, femeia a leşinat din cauza căldurii chiar în faţa altarului, în timpul oficierii cununiei religioase. În cădere, s-a agăţat de mireasă, care cu greu a reuşit să nu se prăbuşească.

Citeste si VIDEO Peţit cu peripeţii, George Simion şi-a căutat mireasa prin toată casa. Soacra a vrut să-i dea altă fată cu care să se însoare