Nunţile anului 2013. Vezi cele mai sexy mirese şi cele mai grandioase petreceri VIDEO&FOTO

Anul 2013 a fost un an plin de nunţi în rândurile vedetelor de la noi. După nunta pugilistului Lucian Bute, care a dat tonul pe 15 iunie, vedetele din România s-au înghesuit să-şi pună pirostriile. Printre mirese le amintim pe Adina Alberts, Roberta Anastase, Bianca Drăguşanu şi Brigitte Sfat.

30 dec. 2013, 09:19

Lucian Bute s-a căsătorit pe 15 iunie cu Elena, iubita sa de 8 ani de zile. Pentru a arăta impecabil în cea mai importantă zi din viaţa sa, pugilistul a îmbrăcat un costum din cea mai recentă colecţie semnată Alexandru Ciucu, prezentată inclusiv la Monte Carlo. O redingotă neagră cu rever din brocart, pantalon negru şi cămăşă albă.

 

Cei doi s-au căsătorit la Galați. În jurul orei 14.00, cei doi miri au ajuns în comuna natală a pugilistului, Pechea, cu două limuzine de lux. Localnicii şi invitaţii i-au aşteptat cu sufletul la gură şi i-au întâmpinat cu aplauze. Tradiţiile din zonă au fost respectate, iar nuntaşii au încins hore pe strada proaspăt asfaltată.


Petrecerea a avut loc într-un cort imens, în Galaţi, amplasat pe trei din cele cinci terenuri de tenis ale unui complex luxos. 500 de oameni au petrecut alături de ei până dimineaţă.

  • Viorel Cataramă şi Adina Alberts

O săptămână mai târziu, mai exact pe 22 iunie, Omul de afaceri, Viorel Cataramă, şi iubita lui, Adina Alberts, au decis să îşi unească destinele. La petrecere au fost prezenţi sute de invitaţi şi zeci de muzicanţi. Distracţia a avut loc la reşedinţa mirelui, iar ceremonia s-a ţinut pe ponton.

Omul de afaceri a purtat o ţinută lejeră, cămaşă albă şi pantaloni bej, iar mireasa – o rochie cu dantelă ivoire, cumpărată de la Londra şi pantofi galbeni. La nuntă au venit invitaţi de seamă, Călin Popescu Tăriceanu, Adriean Videanu şi Horia Moculescu fiind doar câteva numele importante. Printre cei care au fost chemaţi să cânte la nunta anului s-au numărat Loredana, Petre Geambaşu Band, cântăreaţa de muzică populară Daniela Condurache şi zeci de instrumentişti de la Opera Română.

Meniul a cuprins nouă feluri de mâncare şi nouă de vin. Nu au lipsit fructele de mare, brânzeturile sau mielul în stil franţuzesc. Vinul a provenit din California, Australia, Franţa şi Italia. Vedeta băuturilor a fost un vin franţuzesc din 1969, anul de naştere al Adinei Alberts.

  • Roberta Anastase şi Viorel Farca

În ultima zi a lunii iunie, Roberta Anastase şi-a luat definitiv adio de la viaţa de burlăciţă. După mai bine de 15 ani de relaţie, ea şi-a unit destinul cu cel al iubitului ei, Viorel Farca.

 

Cei doi şi-au jurat credinţă veşnică în faţa lui Dumnezeu. Petrecerea de după cununia religioasă a avut loc la Palatul Ştirbey. Şi ca nunta să iasă aşa cum îşi doreşte, Roberta Anastases-a ocupat personal de cel mai mic detaliu.

Anastase a ales să poarte pentru marele eveniment o rochie din dantelă de culoare ivoir, creată de Cătălin Botezatu.

  • Bianca Drăguşanu şi Victor Slav

Nunta Biancăi Drăguşanuşi a lui Victor Slav a fost, poate, unul dintre cele mai mari evenimente mondene de anul aceasta. Pe 29 septembrie, Bianca Drăguşanu a purtat o rochie de mireasă albă, tip sirenă, făcută din dantelă şi cusută manual.

Petrecerea a avut loc la un complex de lux din Capitală, iar meniul a fost unul pe măsură, cu mâncăruri mediteraneene, dar şi purceluşi de lapte şi berbecuţi la proţap. S-a spus că cei doi au făcut o afacere bună cu nunta lor. În medie, nuntaşii, 200 la număr, au cotizat cu câte 300 de euro de familie. Cum naşii şi părinţii mirilor, dar şi invitaţii cu dare de mână au fost ceva mai darnici, dimineaţă, când au tras linie şi au adunat şi sumele oferite de oaspeţii cu situaţie financiară mai modestă, mirii au adunat în jur de 60.000 de euro. Chiar dacă nunta lor a părut una scumpă, în realitate, Bianca şi Victor nu au investit prea mulţi bani în acest eveniment.

 

În presă au apărut zvonuri cum că nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost doar un contract de imagine şi că în luna ianuarie cei doi ar urma să se despartă.

  • Cove şi Florentina Ene

Pe 26 octombrie, Gabriel Coveşanu, prezentatorul emisiunii „Jumătatea mea ştie”, s-a căsătorit cu medicul Florentina Ene. Doamnă Coveşanu a optat pentru o rochie de mireasă de tip prinţesă, din dantelă şi tul, la care a asortat un bucheţel de flori neostentativ.

La nuntă au fost invitate peste 200 de persoane, iar petrecerea are loc într-un restaurant din Cernica.

 

  • Călin Popescu Tăriceanu şi Loredana

Călin Popescu Tăriceanu a ajuns la al cincilea mariaj.  După ce în iulie s-a căsătorit civil cu Loredana, o doamnă cu 26 de ani mai tânără de cât el, pe 3 noiembrie, cei doi a făcut o petrecere discretă la Palatul Ghika.

Mirii nu s-au căsătorit religios pentru că fostul premier a făcut deja acest pas de patru ori şi nu se mai poate cununa în biserică. Asta nu a împiedicat-o pe mireasă să poarte rochia albă. Loredana Moiseeste o femeie de 35 de ani din Buzău, absolventă de Arte Plastice, care are un atelier de creaţie vestimentară. Relaţia dintre cei doi a început în urmă cu doi ani, imediat după ce fostul premier a divorţat de Ioana.

Printre invitaţii de seamă s-au numărat Petre Roman, Ilie Năstase şi Viorel Cataramă.

Petrecerea de nuntă a lui Călin Popescu Tăriceanu nu a fost lipsită de probleme, la poarta Palatului Ghika având loc un conflict între un valet angajat, cei care asigurau paza şi mai mulţi paparazzi.

  • Ilie Nastase şi Brigitte Sfat

Ilie Nastase s-a însurat pe 9 noiembrie cu Brigitte Sfat, femeia cu care are o relaţie de câţiva ani. Petrecerea fastuoasă a avut loc în Poiana Braşov, într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din ţară. Rochia purtată de Brighite a fost creată de designeri români, iar materialul a fost adus din Austria.

Şampania de fiţe a fost adusă în ţară de Amalia Năstase, fosta soţie a marelui campion.

Meniul oferit invitaţiilor a fost şi el ales cu mare atenţie: icre de manciuria, file de lup de mare, piept de raţă iar tortul a fost adus din oraşul natal al miresei- Timişoara. Cheful a fost întreţinut de DJ Project şi Adriana Antoni, iar nunta a ţinut până în zori.