Nuţu Cămătaru a „descălecat” la Mamaia! Celebrul interlop a venit flancat de gărzi de corp VIDEO

Nuţu Cămătaru, păzit mai ceva ca Iohannis. La scurt timp după ce a scăpat de arestul la domiciliu, Nuţu Cămătaru a fugit la mare.

10 iul. 2016, 06:46
Nuţu Cămătaru a „descălecat” la Mamaia! Celebrul interlop a venit flancat de gărzi de corp VIDEO

fAlături de nevastă şi câţiva prieteni, faimosul interlop a poposit în Mamaia, pe cea mai de fiţe plajă, unde s-a bucurat din plin de vremea frumoasă, dar şi de un joc de table. Cancan a surprins însă un detaliu fabulos: pentru a nu fi deranjat de curioşi, Nuţu a fost flancat mai tot timpul de un alai de gărzi de corp.

Recent, Nuţu Cămătaru a fost eliberat din penitenciar, apoi a fost pus sub arest la domiciliu, pentru ca apoi justiţia să-i acorde libertatea completă. Ca orice om care îşi permite, imediat ce a ieşit din închisoare, Ion Balint a început să petreacă aşa cum i se potriveşte unui adevărat “lider” al lumii interlope. După ce a petrecut cu prietenii la un grătar regesc, pe domeniul său de la Snagov Nuţu Cămătaru a descălecat la malul mării, la Caelia, plaja milionarilor, acolo unde s-a bucurat din plin de vremea frumoasă, dar şi de micile sale hobby-uri, printre care şi jocul de table.

Şi fizic pare schimbat după perioada în care a stat închis, părând să aibă musculatura chiar mai bine dezvoltată, punându-i în evidenţă tatuajele impunătoare.