Nuţu Cămătaru îşi răsfaţă nevasta din spatele gratiilor. Ce a primit Claudia Brazilianca de la temutul interlop FOTO

Cel mai temut interlop din România este un romantic incurabil. Cu toate că se află în spatele gratiilor, Nuţu Cămătaru nu a ezitat să îşi răsfeţe nevasta cu vârf şi îndesat. De ziua ei, "Brazilianca" a fost asaltată cu zeci de cadouri care mai de care mai sofisticate.

16 feb. 2018, 09:35
Nuţu Cămătaru îşi răsfaţă nevasta din spatele gratiilor. Ce a primit Claudia Brazilianca de la temutul interlop FOTO

În urmă cu câteva zile, Nuţu Cămătaru ar fi făcut un gest de-a dreptul neaşteptat pentru „Brazilianca” lui, scrie spynews.ro. Mai exact, focoasa brunetă ar fi fost asaltată cu zeci de cadouri trimise de soţul ei.

Citeşte şi Sile Cămătaru şi fostul lider al „Sportivilor”, Radu Cristian Roşca, condamnaţi la ani grei de închisoare

Chiar dacă se află încarcerat în penitenciarul Rahova, Nuţu Cămătaru nu a putut rămâne indiferent de ziua de naştere a soţiei sale. O sursă din anturajul brunetei a dezvăluit faptul că, aceasta a primit de ziua ei zeci de cadouri din partea soţului ei.

Conform sursei, pe lângă un buchet imens de trandafiri, Nuţu Cămătaru i-ar fi trimis Claudiei şi câteva parfumuri de firmă. Cu siguranţă gestul temutului bărbat a impresionat-o până la lacrimi pe cea care în urmă cu ceva timp i-a dăruit un frumos băieţel.

Citeşte şi Fata lui Sile Cămătaru, Rebecca, s-a logodit. Când face nuntă FOTO

A devenit tată pentru a treia oara

Ion Balint, cunoscut drept Nuţu Cămătaru, a devenit tată pentru a treia oară. În luna februarie a anului trecut, Claudia Balint, soţia sa, a adus pe lume un băieţel, la Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa”.

Claudia și Nuțu Camătaru și-au unit destinele în 2014, pe când celebrul interlop se afla încarcerat în penitenciarul Rahova. Focoasa brunetă și-a dovedit din plin dragostea față de celebrul interlop, fiind alături de acesta și susținându-l în cele mai grele momente din viață.