Nuţu Cămătaru s-a însurat în penitenciar cu „Brazilianca”. Vezi cum arată mireasa

Nuţu Cămătaru s-a însurat după gratii cu iubita lui, "Brazilianca". Cununia civilă s-a oficializat la penitenciarul Rahova, acolo unde este închis interlopul.

05 feb. 2014, 16:38

Nuţu Cămătaru şi-a refăcut viaţa alături de Claudia, tânăra cu care are o relaţie de câţiva ani. „M-am îndrăgostit atât de tare. Este de o frumuseţe foarte mare. Îi fac toate poftele, tot ce cere ia, că o iubesc din inimă pe brazilianca mea”, a declarat Nuţu Cămătaru.

Cei doi au făcut cununia civilă la penitenciarul Rahova, acolo unde este închis interlopul. După ceremonie, proaspăta doamnă Balint a părăsit închisoarea în mare grabă, încercând să se ascundă de camera de filmat.

Tânăra va reveni la penitenciar pentru a petrece 48 de ore în camera intimă, alături de soţul ei. Datorită frumuseţii sale exotice, Claudia este poreclită „Brazilianca”. Aceasta a apărut şi în videoclipul lui Florin Salam, manelistul care i-a şi compus o melodie.

Anul trecut, când Nuţu Cămătaru a fost arestat pentru a doua oară, mascaţii l-au ridicat la primele ore ale dimineţii dintr-o locuinţă unde se afla alături de Claudia. Iar „Brazilianca” a fost prezentă la tribunal, la majoritatea înfăţişărilor lui Nuţu.

Nuţu Cămătaru a divorţat, tot din închisoare, în noiembrie 2013. Divorţul a fost solicitat de Lidia Balint, iar separarea a fost pronunţată la prima înfăţişare a celor doi în sala de judecată.