O actriţă iubită de toţi românii, mărturisire INCENDIARĂ. „Ne-am cunoscut într-o noapte în care eram super-beţi…” FOTO

O actriţă cunoscută şi iubită de toţi românii a făcut o mărturisire mai puţin cunoscută de cei care o urmăresc în spectacole. Aceasta a mărturisit că s-a căsătorit fără să-şi cunoască soţul, pe care l-a întâlnit într-o noapte de beţie.

08 iul. 2016, 13:42

Invitată într-o emisiune TV, Tania Popa le-a povestit tuturor despre povestea de dragoste trăită cu soţul ei, scrie spynews.ro. Actriţa a spus că s-a măritat fără să-şi cunoască soţul, pe care-l întâlnise cu o săptămână înainte, într-o noapte de beţie.

Citeşte şi Câţi parteneri sexuali trebuie să ai ÎNAINTE de căsătorie pentru a evita DIVORŢUL

„Eu m-am căsătorit fără să ştiu cu cine mă căsătoresc. Ne-am cunoscut într-o noapte în care eram super-beţi. Într-o săptămână mi-a dat mesaj să ne vedem la starea civilă. E foarte frumos, e foarte deştept şi matur, chiar dacă e mai tânăr decât mine. Nu-mi dă, fraierul, motive să fiu geloasă. Este primul bărbat din viaţa mea care-mi respectă meseria, mă admiră ca actriţă şi e un lucru esenţial în viaţa mea profesională. Mă susţine incredibil de tare”, a declarat Tania Popa la „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Tania Popa, în vârstă de 43 de ani, este o actriţă a Teatrului Naţional Bucureşti. Cariera ei teatrala numara peste 20 de roluri ca protagonista si un repertoriu impresionant, de la Shakespeare la Goldoni. A jucat in peste 10 filme unul dintre ele fiind „Patul lui Procust”, film care a participat la Festivalul de Film de la Berlin, editia 2002. Actriţa se află la cea de-a treia căsătorie.