O adolescentă a murit şi doi tineri au fost răniţi în urma unei ciocniri între două maşini în Maramureş

O adolescentă de 14 ani a murit, iar alţi doi de 16 şi 24 de ani, au fost răniţi grav, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 18, în judeţul Maramureş.

06 aug. 2021, 08:56
O adolescentă a murit şi doi tineri au fost răniţi în urma unei ciocniri între două maşini în Maramureş

Potrivit Poliţiei Judeţene Maramureş, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Borşa, care circula dinspre Borşa înspre Moisei, s-a ciocnit lateral cu o maşină condusă din sens opus de un bărbat de 28 de ani din Berbeşti.

„În urma impactului a rezultat decesul unei tinere de 14 ani din Borşa, pasageră pe locul din dreapta faţă al unuia dintre autoturismele implicate în accident, rănirea gravă a două persoane de 16, respectiv 24 de ani, aflaţi şi ei în calitate de pasageri în acelaşi autoturism. Totodată a fost rănit uşor şi şoferul de 28 de ani”, arată News.ro.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Citeşte şi: El este Americanu, motociclistul acuzat de moartea trotinetistului din Bucureşti. Este cunoscut pentru gesturile caritabile pe care le-a făcut