O adolescentă de 16 ani din Iași și-a pus capăt zilelor în șura din spatele casei. Nuța suferea din dragoste

Sfârșit groaznic pentru o adolescentă de 16 ani din Iași. Și-a pus capăt zilelor din cauza unui băiat care nu-i împărtășea sentimentele.

20 mai 2023, 12:52
O adolescentă de 16 ani din Iași și-a pus capăt zilelor în șura din spatele casei. Nuța suferea din dragoste

Ana Maria sau Nuța, așa cum o alinta familia, a decis să încheie socotelile cu viața, în urma unei suferințe în dragoste. Fata de 16 ani din Movileni se îndrăgostise pe internet de un tânăr, care nu i-a împărtășit dragostea.

Familia a sfătuit-o încă de la început să renunțe la această iubire toxică pentru ea, însă fata nu a vrut. A sperat că băiatul pe care îl iubește se va uita la ea. Nu a fost așa, iar suferința a împins-o la un gest necugetat.

Nuța s-a spânzurat în șura casei, fiind găsită după câteva minute de mama ei. Femeia a sunat de urgență la 112, iar salvatorii au găsit-o în viață. Totul s-a întâmplat în urmă cu 3 luni. Fata a fost internată, iar în toată această perioadă, părinții au sperat la o minune.

Din păcate, inima ei nu a mai vrut să bată, iar Nuța s-a stins, lăsând multă durere în urma.

„A fost îndrăgostită de acest băiat. Nu mai vorbea cu noi, era rece și indiferentă. Noi am încercat să îi explicăm că nu e bine cum procedează el, dar nu a înțeles. Într-un final am lăsat-o, dar voiam să mai vină și pe acasă. A fost la el un weekend și într-o sâmbătă seară a venit acasă. Am mâncat împreună și seara a ieșit din casă, până la toaleta din curte. Am văzut cum a înconjurat de două ori casa, dar m-am gândit că vorbește la telefon. Am văzut după că a dispărut și nu mai intra în casă, am ieșit să o caut. Am văzut ușa de la șură deschisă la ora 22:00, m-am dus acolo. Era atârnată. I-am tăiat ața cu ce am prins la îndemână și am sunat la ambulanță că încă mai avea spume.

A stat 3 luni în spital. Nu vorbea, nu zicea nimic. Rodea buzele, atât. Pe el nu l-a interesat. Dimineață (ieri – n.r.) a murit”, a povestit, cu ochii în lacrimi, mama Anei Maria, potrivit BZI.