O adolescentă de 17 ani din Timiş, acuzată că şi-ar fi împins iubitul din tren, trimisă în judecată

O adolescentă de 17 ani a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, fiind acuzată că şi-ar fi împins iubitul din tren, în urma unui conflict. Băiatul a ajuns pe teresamentul de lângă linii, fiind rănit.

25 oct. 2017, 12:28
O adolescentă de 17 ani din Timiş, acuzată că şi-ar fi împins iubitul din tren, trimisă în judecată

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Lavinia Boţi, în vârstă de 17 ani, a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor.

Fapta s-a petrecut în noiembrie 2016, pe vremea când fata avea doar 16 ani.

„Inculpata Boţi Lavinia călătorea împreună cu persoana vătămată B.R. cu un tren pe ruta Timişoara-Giulvăz, pe fondul unui conflict spontan, desfăşurat în apropierea uşii unui vagon ce era deschisă, inculpata a împins persoana vătămată prin respectiva uşă, în timp ce trenul se afla în mişcare”, se arată în comunicat.

Tânărul a ajuns pe terasamentul de lângă liniile de cale ferată, suferind leziuni ce au necesitat un număr de 30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

„Acţiunea inculpatei a fost de natură să creeze o stare de pericol pentru viaţa persoanei vătămate”, mai spun procurorii.

Dosarul a fost trimis Tribunalului Timiş.


loading...