O adolescentă de 18 ani, prima victimă a atacului de pe Manchester Arena. Georgina Callander îi scrisese Arianei Grande pe Twitter

Numele primei victime a atacului de pe Manchester Arena a fost făcut public. Georgina Callander, în vârstă de 18 ani, i-a scris Arianei Grande pe Twitter, înainte de concert: Atât de nerăbdătoare să te văd mâine.

23 mai 2017, 11:20
O adolescentă de 18 ani, prima victimă a atacului de pe Manchester Arena. Georgina Callander îi scrisese Arianei Grande pe Twitter

Georgina Callander se numără printre cele 22 de persoane care au murit în urma exploziei de la finalul concertului artistei americane Ariana Grande , de pe Manchester Arena, informează MEDIAFAX.

Citeşte şi MĂRTURIA unui român privind EXPLOZIA de pe Manchester Arena: A fost un atac la adresa copiilor şi a mamelor. ULTIMELE informaţii MAE

Georgina a cunoscut-o pe Ariana Grande acum doi ani. A postat chiar şi o poză de la momentul când a întâlnit-o pentru prima oară pe cântăreaţa americană, cu următorul text: A fost atât de drăguţă, am îmbrăţişat-o atât de puternic. Nu pot să-mi revin, niciodată nu voi uita momentul.

Duminică, adolecescenta a postat pe Twitter: Atât de încântată să te văd mâine.

O prietenă apropiată a Georginei a declarat pentru Evening Standard: Georgina a murit în spital. Mama ei a fost alături de ea în ultimele momente.

Prietenii ei au postat mesaje pe Facebook şi Twitter: „Odihneşte-te în pace, Gina. Te iubesc atât de mult. Sunt atât de norocoasă că te-am cunoscut” sau „O fată frumoasă cu cel mai bun suflet şi cea mai caldă inimă. Îmi vei lipsi pentru totdeauna. Te iubesc”.

Citeşte şi Bubuitură puternică la un centru comercial din centrul oraşului Manchester: Poliţia a evacuat zona

De asemenea, actorul Sean Maguire a scris pe Twitter: „Abia am cunoscut-o pe această fată în aprilie. A fost ucisă noapte trecută în Manchester. Toată dragostea mea merge către ea şi către toate familiile victimelor”.

Atacul de pe Manchester Arena este cel mai mare de după cel din iulie 2007 de la Londra. De asemenea, 59 de oameni au fost răniţi.