O elevă s-a spânzurat în pădure după mai multe certuri cu familia. Ce MESAJ de adio a lăsat fata

O adolescentă din localitatea sibiană Valea Viilor, elevă la Grupul Şcolar Copşa Mică, a fost găsită spânzurată într-o pădure din apropierea comunei. Fata şi-ar fi pus capăt zilelor după un lung şir de neînţelegeri cu familia.

17 mart. 2016, 12:13
O elevă s-a spânzurat în pădure după mai multe certuri cu familia. Ce MESAJ de adio a lăsat fata

Miercuri seară, Mihaela şi-a avertizat fratele că merge să se sinucidă, însă nu s-a impacientat deoarece fata nu era la prima ameninţare de acest gen.

După ceva timp, familia s-a îngrijorat si a sunat la Poliţie, iar la scurt timp au fost anunţati reveni că tânara a fost gasita spanzurata în pădurea din apropierea cimitirului.

În urma cercetărilor la faţa locului, poliţiştii criminaţişti au stabilit că adolescenta “nu prezenta urme şi că nu sunt suspicini de violenţă”.

Înainte să îşi pună ştreangul de gât, adolescenta a postat un mesaj de adio pe Facebook: “Dacă eu într-o zi nu voi mai fi, aminteste-ți de zilele frumoase, pline de râsete, de zilele în care stăteam de dimineața până seara uitându-ne la faze tari pe net! :)) de anii liceului …de orele de mate, de română, de chiuluriile pe care le trăgeam împreună!”.