O adolescentă şi-a înscenat răpirea după o ceartă cu părinţii. Fata le-a trimis inclusiv un bilet prin care se cerea răscumpărare

O adolescentă de 14 ani din judeţul Sibiu şi-a înscenat răpirea, din cauza unor neînţelegeri cu părinţii. Ea le-a trimis inclusiv un bilet prin care se cerea răscumpărare. În cele din urmă, poliţiştii au găsit-o pe fată în casa unei rude.

10 mai 2023, 13:09
O adolescentă şi-a înscenat răpirea după o ceartă cu părinţii. Fata le-a trimis inclusiv un bilet prin care se cerea răscumpărare

O adolescentă de 14 ani a pus pe jar poliția din Sibiu. Copila și-a înscenat răpirea după ce s-a certat cu părinții. Aceștia au găsit la poartă un bilet prin care li se cereau bani în schimbul minorei.

”În jurul orei 15,30, pe poarta de acces în curtea casei, tatăl minorei ar fi găsit un aşa zis bilet de răscumpărare, scris rudimentar, prin care părinţilor li se cer bani în schimbul minorei, fără a preciza o anumită sumă de bani, pe bilet fiind notat şi un număr de telefon. De asemenea, femeia a precizat faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 14,00, ar fi trimis-o pe minoră să scoată bani dintr-un ATM din apropierea domiciliului, banii şi cardul fiind găsite în locuinţă de către părinţi”, au transmis poliţiştii.

Citește și: Întâmplare de groază pe străzile din Sibiu. O tânără de 20 de ani a fost răpită chiar din fața casei

Oamenii legii au precizat că în urma verificărilor s-a stabilit că pe adolescentă nu a răpit-o nimeni, ci și-a înscenat singură răpirea.

”În urmă cu câteva minute, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au depistat-o pe minora în cauză pe raza localităţii Haşag, la domiciliul unei rude. Adolescenta a declarat că şi-a înscenat răpirea pe fondul unor neînţelegeri cu părinţii”, a mai transmis, miercuri, Poliţia Sibiu.

Citește și: Noi detalii șocante în cazul fetițelor răpite și violate. Agresorul a declarat că fetele nu s-au opus actelor sexuale

Din verificările efectuate de către poliţişti a rezultat că minora nu a fost victima niciunei infracţiuni, fiind preluată de către reprezentanţii Direcţiei de Protecţia Copilului Sibiu.