O altfel de Barbie: Femeia care câştigă 3.000 de LIRE pe lună BALANSÂND obiecte pe fund FOTO

Barbie Edwards, o femeie din America, câştigă sume importante de bani, fiind considerată una dintre femeile cu cel mai mare fund din lume. Astfel, ea reuşeşte să îl transforme într-o adevărată masă pe care pune anumite obiecte, spre plăcerea miilor de fani care plătesc să o urmărească.

14 apr. 2013, 10:05

Femeia în vârstă de 42 de ani, mamă a trei copii, spune că a cheltuit o avere să se îngraşe, dar acum face bani buni cu ajutorului fundului ei enorm, potrivit The Sun.

Ea povesteşte că a reuşit să facă 18.000 de lire în doar şase luni, lăsându-se filmată în timp ce balansează diferite obiecte pe fundul ei. Astfel, ea poate susţine tăvi întregi de mâncare sau băutură, spre deliciul fanilor care plătesc să o vadă. Blonda spune că are planuri mari, dorind să intre în Cartea Recordurilor la categoria „cel mai mare raft uman”.

Citeşte şi Dependentă de injecţii cu silicon: Şi-a mărit fundul cu 6 mărimi şi încă o doză ar putea să o ucidă

„Obişnuiam să urăsc faptul că am coapsele şi fund mare, dar de când am început să mă filmez mi-am schimbat părerea despre mine. Raftul de pe fundul meu are o carieră proprie şi nu aş vrea să o schimb”, a declarat ea.

Citeşte şi Brazilianca cu cel mai apetisant fund din lume a şocat New York-ul FOTO

Astfel, Barbie are peste 4.000 de fani care o urmăreasc regulat, în timp ce ea face anumite treburi prin casă. Femeia este divorţată şi lucrează ca asistent social. Ea a auzit pentru prima oară de lumea BBW (Big Beautiful Women), adică Femei Grase şi Frumoase, în urmă cu şase luni în timp ce vizita oraşul Las Vegas şi a participat la o petrecere a femeilor grase şi a admiratorilor acestora.

Citeşte şi Femeia cu cel mai mare fund: Are 1,6 metri înălţime, iar posteriorul îi cântăreşte 54 de kg

Acolo, un bărbat i-a propus să lucreze în acest domeniu, datorită fundului ei şi a aspectului de Barbie obeză. Cu toate că a crezut că este o glumă, femeia a participat la o şedinţă foto ş ulterior a început să se lase filmată, reuşind să câştige sume importante de bani într-un timp foarte scurt.

Cu toate că a fost mereu o persoană mai dezvoltată fizic, cele trei sarcini au adus-o la greutatea de 226 de kilograme, acesta fiind şi motivul pentru care conduce o dubă, deoarece nu reuşeşte să intre într-o maşină normală.