O altfel de poveste de dragoste. Un tânăr şi-a fotografiat soţia bolnavă de cancer în toate etapele bolii GALERIE FOTO

Povestile de dragoste provoaca intotdeauna un sentiment de simpatie, duiosie, dar uneori si tristete. Una dintre cele mai surprinzatoare povesti de dragoste este insa cea a doi tineri casatoriti, care au trecut prin momente extrem de grele si al carei final a fost unul tragic.

11 mai 2017, 13:21

Este vorba despre fotograful Angelo Merendino si sotia sa Jen, diagnosticata cu cancer la san in anul 2008, la doar cinci luni dupa casatorie, scrie imparte.ro. De aici, a inceput si cosmarul. Totusi, in toata aceasta poveste, Angelo a dat dovada de o tarie de caracter inimaginabila.

Citeşte şi Cancerul care loveşte în tăcere! Mergi urgent la medic dacă ai acest simptom!

Din dorinta de a-i ajuta pe cei din jurul sau sa constientizeze ce inseamna o astfel de boala, el si-a fotografiat sotia in toate etapele bolii, surprinzand astfel toate transformarile si lupta acerba a sotiei sale cu cancerul. El a numit proiectul „The Battle We Didn’t Choose”/”Lupta pe care noi nu am ales-o”.

Citeşte şi Medic: 70% dintre femeile care au cancer sunt diagnosticate în stadii avansate, 30% dintre acestea supravieţuiesc până la 5 ani

Desi Jen a suferit o operatie de dubla mastectomie si a urmat tratamente de chimioterapie, ea nu a putut fi salvata, si a incetat din viata pe 22 decembrie 2011.