O americancă şi-a ucis cea mai bună prietenă a ei pentru 9 milioane de dolari

Publicat: Miercuri, 19 Iunie 2019 23:19 // Actualizat: Joi, 20 Iunie 2019 15:55 // Sursa: romaniatv.net

O americancă de 18 ani  a fost acuzată că şi-a omorât cea mai bună prietenă a ei. Un bărbat întâlnit pe internet îi promisese că, dacă va reuşi să aplice planul criminal, va fi răsplătită cu 9 milioane de dolari.

Povestea îngrozitoare a tinerei ucise de prietena ei cea mai bună face să-ţi îngheţe sângele. Tragedia s-a produs în data de 2 iunie, când prietena victimei a ademenit-o pe acesta cu o excursie într-o pădure din  Alaska.

La planul criminalei au participat însă mai mulţi complici care au însoţit-o pe tânăra care avea un handicap psihic -"deficienţă mentală"- într-o pădure din Alaska, în compania mai multor complici "angajaţi" de criminală, unde a fost ucisă. Cadavrul victimei a fost găsit după două zile într-un râu.

Moartea fetei a fost premeditată. Cu mai multe zile înainte de uciderea prietenei sale, autoarea planului criminal s-a întâlnit cu un necunoscut pe internet. Individul i-a cerut criminalei fotografii şi înregistrări video cu o crima care avea să se producă, în schimbul celor 9 milioane de dolari, ca recompensă pentru asasinat.

Mesaje de scuze pe Snapchat

Potrivit informaţiile presei locale Anchorage Daily News victima a fost dusă în pădure de către criminală şi prietenii acesteia. Din imaginile video filmate cu telefoane mobile se vede cum unul dintre complici a împuşcat-o în cap cu un glonţ.

După asasinatul la comandă, criminala s-a scuzat pe contul ei de Snapchat, spunându-le: "Sunt dezolată, eu nu am vrut să fac aşa ceva!"...

Adolescenta criminală şi tânărul de 21 de ani care au comis asasinatul au fost prinşi şi arestaţi.loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8332
RON
30 Mar
noapte 7 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H