O arhitectă româncă a lucrat pentru rapperul Kanye West FOTO

Publicat: Miercuri, 12 August 2015 11:11 // Actualizat: Miercuri, 12 August 2015 11:11 // Sursa: romaniatv.net

Arhitecta română Oana Stănescu (32 de ani), o colaboratoare a rapperului Kanye West, este subiectul unui articol publicat pe site-ul cotidianului american The New York Times.

"Pentru un arhitect serios precum Oana Stănescu, care a construit blocuri de locuinţe în Dallas şi un pod în Slovenia, ar putea fi o surpriză faptul că cea mai cunoscută operă realizată de ea este un vulcan înalt de 15 metri pe care Kanye West îl amplasa pe scenă, în timpul grandiosului său turneu «Yeezus»", se afirmă în debutul acestui articol, publicat sub titlul "Când arhitectura întâlneşte cultura pop (inclusiv pe Kanye West)", potrivit Mediafax.

Oana Stănescu a început să devină un nume tot mai cunoscut în cercurile frecventate de profesioniştii din arhitectură şi design prin capacitatea ei de a combina cultura pop cu designul utilitarist.

Oana Stănescu a studiat arhitectura la Universitatea Politehnică din Timişoara. În timpul celui de-al şaselea an, a primit o bursă la REX New York, o divizie a prestigiosului Office of Metropolitan Architecture. Ulterior, a lucrat la alte câteva firme de arhitectură de top, inclusiv Sanaa din Japonia, Herzoz & de Meuron în Elveţia şi Architecture for Humanity în Africa de Sud, înainte de a se angaja la compania Family din New York, în 2013.

Cel mai faimos client al său a rămas rapperul Kanye West, cu care a lucrat la mai multe proiecte.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
arhitecta Oana Stănescu Kanye West Oana Stănescu Oana Stănescu Kanye West
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 aug 11:30
Votează email 0 email
...este subiectul unui articol publicat pe site-ul cotidianului american The New York Times. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
12 aug 11:28
.../>

a, a:hover,
.vw-page-title-box .vw-label,
.vw-post-categories a,
...
1
EUR
4.8747
RON
29 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H