Celia, suprinsă alături de un alt bărbat: „Sunt atât de fericită!” Imaginile fac senzaţie pe net FOTO

Celia, alături de alt bărbat. Cu toate astea, soțul artistei nu are niciun motiv de îngrijorare. Aceasta se pregătește de cea mai aşteptată relansare în muzică a anului 2017, după o pauză de mai bine de 4 ani. Frumoasa artistă a filmat un videoclip exploziv la piesa de revenire, alături de Karym, un artist talentat, şi de o fostă concurentă de la show-ul "Mireasa pentru fiul meu".

15 aug. 2017, 06:36

Celia s-a mutat de câteva luni din Australia, în România – cu tot cu soțul şi cu băiețelul cuplului. Ardeli se ocupa de afaceri, iar ea – îşi va relua cariera în muzică.

„Sunt atât de fericită şi nerăbdătoare să vă prezint noul meu videoclip, am avut parte de o echipa incredibilă… Mulțumesc!”, a scris artista pe o rețea de socializare.

Vestea aşteptată de 4 ani – „Acum decidem…”! Ce a dezvăluit şi cât de sexy a pozat Celia

Piesa de revenire a Celiei este despre dragoste şi infidelitate, unde rolul iubitului care a călcat strâmb este jucat de Karym, cu care artista e la prima colaborare, iar rolul „amantei” din clip este jucat de Andreea, fostă concurentă la show-ul „Mireasa pentru fiul meu”.

Celia a ales ca videoclipul să fie filmat la Colibița / Bistrița-Năsăud, în inima munților, în regia lui Florin G. Botea / Rival Film.

„Cu toată sinceritatea vă spun că aici în România, la Hotel RoserHouse în Colibița, am găsit o locație extraordinară! Abia aștept să îmi petrec vacanța alături de familia mea acolo… e un loc de vis. O să vedeți imaginile din clipul meu și o să înțelegeți exact ce vă spun!”, a declarat Celia.

Artista se declară încântată de colaborarea cu Karym şi are numai cuvinte de laudă despre acesta: „Această colaborare a fost marcată de destin, aşa trebuia să fie, am simțit că această piesă trebuie făcută cu un artist talentat, la început de drum, dar care are foarte multe de dăruit… Karym este foarte talentat, are un timbru frumos, iar piesa ni se potrivește mănuşă”.


loading...
Partenerii noștri