O artistă de talie mondială a anulat o serie de concerte din cauza unor severe probleme de sănătate: „Sunt copleșită”

Celine Dion a anulat o serie de concerte ce ar fi urmat să aibă loc în Las Vegas din cauza unor spasme musculare intense care nu îi permit să mai urce pe scenă la acest moment.

20 oct. 2021, 08:57
O artistă de talie mondială a anulat o serie de concerte din cauza unor severe probleme de sănătate: „Sunt copleșită”

Céline Dion a amânat primele concerte din acest an care urmau să aibă loc în Las Vegas după ce a acuzat grave probleme de sănătate.

Cântăreața canadiană urma să înceapă noua serie de concerte, intitulată Céline, care s-ar fi desfășurat la locația Resorts World Las Vegas luna viitoare. Artista, din păcate nu a putut repeta din cauza bolii. Concertele programate pentru perioada 5-20 noiembrie și 19 ianuarie – 5 februarie, vor fi reluate.

„Sunt copleșită de această situație”, a spus Dion. „Echipa mea și cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni, iar faptul că nu putem ține concertele din noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte.”

„Nimic nu este mai important decât  sănătatea”, a declarat președintelui Resorts World Las Vegas, Scott Sibella, pentru Dion. Concertul urma să inaugureze o nou sală de spectacole, cu cea mai mare și mai înaltă scenă din oraș.

Dion a fost o artistă de bază pentru Las Vegas din 2003, când spectacolul ei A New Day … s-a deschis la Palatul Caesar. Este cea mai de succes reședință de concert din toate timpurile, câștigând 385 de milioane de dolari (279 milioane de lire sterline) pe parcursul unei perioade de cinci ani. Rezidența a început în 2011 și a funcționat până în 2019.

În acel an, Dion a lansat primul ei album în șase ani, Courage. Un turneu mondial cu același nume a început în 2019, dar a fost întrerupt de pandemia Covid-19, iar acum va fi reluat în mai 2022.

În noiembrie 2020, Dion a pierdut o bătălie legală cu un agent de concerte despre care a pretins că este plătit în exces pentru un contract pe care l-a negociat pentru concertele sale în desfășurare din Las Vegas. Trebuie să continue să plătească lui Rob Prinz pe durata contractului, până în 2026. Acordul, care a început în 2017, îi va aduce lui Dion 272 milioane de dolari din concertele din Las Vegas, plus încă 212 milioane de dolari din turnee, relatează TheGuardian.

Celine Dion în România. Când o puteți vedea pe celebra artistă

Concertul lui Celine Dion din România a fost din nou amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Artista a anunțat că turneul său, „Courage World Tour”, va avea loc abia în 2023, iar concertul din România se va ține pe 11 iunie 2023.

Biletele care au fost cumpărate deja își păstrează valabilitatea.

„De-abia așteptam să vă văd în această vară în Europa, dar din păcate, din cauza acestei situații care există în lume, lucrurile se tot amână. Dar vă rog, nu vă pierdeți speranța! Avem mari speranțe că vom organiza concertele în 2023. De-abia aștept să vă văd! Până atunci, rămâneți în siguranță, fiți sănătoși! 2023, pregătește-te!” – este mesajul pe care Celine Dion l-a transmis fanilor.

Inițial, concertul de la București al artistei Celine Dion trebuia să aibă loc la 29 iulie 2020, la Arena Națională din București. A fost amânat în primă fază cu un an, pentru 25 iulie 2021, iar acum, cu încă doi ani.

„Chiar am sperat să revenim pe scenă cândva anul acesta, dar nu este nimic mai important decât sănătatea şi siguranţa tuturor. Toată lumea a trecut printr-o perioadă atât de dificilă în timpul acestei pandemii, iar inima mea se îndreaptă spre toţi cei care au suferit. Ştiu că până la urmă vom trece de asta împreună şi vom recupera timpul pierdut. Îmi e dor de spectacolele noastre, abia aştept să cânt din nou cu voi toţi. Aveţi grijă de voi, ne vedem curând!”, a declarat Celine Dion la vremea aceea.