O asistentă din Ploieşti a murit după ce i s-a făcut rău la locul de muncă

O asistentă din Ploiești a murit vineri dimineață la Spitalul Județean după ce i s-a făcut rău la locul de muncă. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, iar trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

21 oct. 2016, 11:31
O asistentă din Ploieşti a murit după ce i s-a făcut rău la locul de muncă

Asistenta, care lucra la o policlinică din Ploieşti, avea 63 de ani şi era cunoscută ca având probleme cardiace. Femeia îşi începea tura după-amiază, însă a decis să meargă la muncă mai devreme pentru a-şi putea rezolva treburile mai urgente. 

Colegii asistentei au fost cei care au sunat la 112 după ce aceasta a început să se simtă din ce în ce mai rău. Un echipaj medical a intervenit și a transportat-o la spitalul județean, însă medicii de nu au mai putut să o salveze, potrivit observatorulph.ro.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, iar trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Cazul va fi investigat și de ITM Prahova.

Citeşte şi O elevă de la un liceu din Ploieşti a fost agresată pe stradă de către părinţii unei colege