O asistentă medicală şi-a sunat soţul din maşina cuprinsă de flăcări. Cum i-a salvat acesta viaţa!

Nichole Jolly, o asistentă medicală din Paradise, se afla la spital când a izbucnit incendiul ce a făcut ravagii în California. Femeia le-a ajutat pe colegele ei să salveze 60 de pacienți, dar s-a aflat apoi chiar ea în pericol de moarte.

16 nov. 2018, 15:29
O asistentă medicală şi-a sunat soţul din maşina cuprinsă de flăcări. Cum i-a salvat acesta viaţa!

Nichole Jolly a plecat cu maşina spre o zonă mai sigură. Mașina ei a luat foc și atunci a realizat că este posibil să nu scape cu viață din incendiu.

Incendiile din California. Este cel mai distrugător din istoria acestui stat

„Am început să conducem și mașina mea a luat foc și a fost total cuprinsă de flăcări. Taxiul s-a umplut de fum. L-am sunat pe soțul meu și i-am spus: cred că o să mor, te iubesc, spune-le copiilor că îi iubesc. Mi-a spus: nu muri, fugi. Am închis telefonul, m-am dat jos din mașină, flăcările îmi atingeau pantalonii. Am fugit la mașina prietenei mele cele mai bune și am văzut cum se topea sub ochii mei. Nu am putut deschide ușa, pentru că mânerul din plastic se topise. Și am bătut în geam, nu a răspuns, și m-am gândit că este moartă. Nu puteam sta acolo, focul era lângă mine”, a spus asistenta, fără să știe că în mașină nu se afla nimeni, prietena ei fiind salvată.

A fugit și s-a urcat în spatele unei mașini de pompieri, care au stins flăcările ce îi cuprinseseră pantalonii și i-au dat o pătură termoizolantă. N-a putut să ia imediat legătura cu soțul ei, care plecase spre locul unde știa că este ea, dar cei doi s-au reîntâlnit mai târziu, într-o zonă de siguranță.

Incendiul de vegetație a distrus în întregime orașul Paradise, din nordul Californiei, la 280 de kilometri de San Francisco, în care se aflau 27.000 de locuitori. Acesta s-a extins până în Malibu, unde casele mai multor vedete de la Hollywood s-au făcut scrum. Mai mult de 100 de persoane sunt date dispărute, iar până în prezent, 56 sunt declarate decedate.