Accidente teribile cu femei la volan: o avocată a murit pe loc

Două accidente rutiere au avut loc joi dun cauza unor depăşiri neregulamentare. Unul dintre accidente a fost mortal, cel din Constanţa, în timp ce la accidentul din Cluj şoferiţa şi pasagerul din dreapta au scăpat teferi.

29 nov. 2013, 11:12

La volanul maşinii din Cluj se afla o femeie, care a încercat să depăşească un autoturism care circula în aceeaşi direcţie, moment în care a lovit bordura, a dărâmat doi copaci s-a răsturnat, informează citynews.ro. În maşină se mai afla un bărbat, care ocupa locul din dreapta.

Ambele persoane au ieşit singure din autoturism, potrivit martorilor. Nu acelaşi noroc l-a avut o avocată din Constanţa. Daniela Romaneţ, de 26 de ani, conducea pe DN 38, în afara localităţii Topraisar, scrie cugetliber.ro. La un moment dat, şoferiţa a vrut să depăşească neregulamentar, iar când a vrut să revină pe sensul de mers, a pierdut controlul volanului şi a intrat din plin într-un copac.

În urma impactului deosebit de puternic, tânăra avocată a decedat pe loc, în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita.