O bandă de hoți români au îngenuncheat Italia și pe Jeff Bezos, dintr-o lovitură! Jaf de peste un milion de euro la Amazon

O bandă de hoți români s-au angajat în Italia la Amazon, ca apoi să fure bunuri estimate la mai mult de un milion de euro dintr-un centru logistic al companiei.

14 ian. 2022, 15:16
O bandă de hoți români au îngenuncheat Italia și pe Jeff Bezos, dintr-o lovitură! Jaf de peste un milion de euro la Amazon

O bandă formată din patru hoți români au dat lovitura vieții lor la un centru al companiei Amazon din Italia, de unde au sustras timp de mai multe luni peste un milion de euro.

Românii au acționat după o strategie bine pusă la punct. Aceștia aveau sarcina de a prelua mărfurile de la centrul logistic italian Castel San Giovanni și să le transporte în Spania, însă hoții români au decis să păstreze marfa.

Printre bunurile însușite de hoți de la compania lui Jeff Bezos, se numără echipamente industriale, dispozitive electronice și materiale sportive.

Furturile au avut loc între sfârșitul lui 2020 și prima jumătate a lui 2021.

După încărcarea în camioane la centrul Castel San Giovanni, pachetele au transportate în regiunea Madrid.

În loc să fie duse la centrul Amazon din San Fernando de Henares, banda de hoți români ascundeau mărfurile în clădiri din alte locații, după ce dispozitivele GPS ale vehiculelor de transport au fost dezactivate.

Poliția spaniolă a arestat patru suspecți români: un bărbat, considerat lider al grupului infracțional, o femeie, despre care se presupune că ar fi partenera primului și doi angajați ai companiei.

În cursul anchetei, investigatorii au descoperit că liderul grupării a creat o rețea de șapte firme, pentru a-și acoperi activitățile ilegale.

Cazul este în continuare anchetat de poliția spaniolă, care menționează că în anchetă este implicată cel puțin încă o altă persoană, în afara celor deja arestate, relatează Antena 3.


loading...
Partenerii noștri