O bătrână a murit în azil. În camera ei, îngrijitoarele au descoperit ceva tulburător

In fiecare zi mor mii de batrani in aziluri. Pe multi ii uita copiii, iar noile lor familii sunt formate din persoanele care lucreaza in centrele speciale.

10 sept. 2016, 10:50
O bătrână a murit în azil. În camera ei, îngrijitoarele au descoperit ceva tulburător

Multi batrani asteapta in ultimii ani din viata lor un telefon, acel telefon care sa le aduca zambetul pe buze. Abandonati, acestia tin in sufletul lor multa amaraciune cu care se despart de lumea aceasta.

Intr-un azil de batrani din strainatate, infirmierele au descoperit un bilet in camera uneia dintre femeile care se stinsese din viata. Nimeni nu o suporta pe batranica. Personalul se purta urat cu ea pentru ca femeia era necomunicativa, iar atunci cand spunea ceva era acra. Dupa ce au citit randurile de mai jos, toti i-au plans moartea:

„Ce vedeti, surorilor? Ve vedeti? La ce va ganditi cand ma priviti? O batranica acra, usor senila, cu obiceiuri ciudate, cu ochi melancolici, cu o privire pierduta. Haideti, faceti un mic efort. Vedeti cumva o batranica pe care nu stiti cum sa o abordati, care face ce vreti voi impotriva vointei mele? Asta credeti? Asta vedeti? Daca e asa, deschideti ochii, surorilor, pentru ca cea pe care o vedeti nu sunt eu.

O sa va spun cine sunt….

Citeste in continuare pe Revista Teo