O bătrână a supravieţuit după ce a căzut într-o fântână adâncă de 14 metri

O bătrână din Dorohoi, județul Botoșani, și-a văzut moartea cu ochii după ce a căzut într-o fântână adâncă de 14 metri. Biata femeie a avut însă noroc pentru că salvatorii au venit înainte ca ea să se înece.

17 apr. 2015, 07:31
O bătrână a supravieţuit după ce a căzut într-o fântână adâncă de 14 metri

Strigătele disperate ale femeii din puțul adânc de 14 metri au fost auzite de un consătean care, la ceas de seară s-a dus la fântână sa scoată niște apă numai bună de băut. Imediat pompirii botoșăneni din Dorohoi și un echipaj SMURD au venit la fața locului și au demarat operațiunile difice de salvare. Un pompier militar a coborât în puț, iar colegii l-au tras afară, cu frânghii, cu tot cu bătrâna pe care a legat-o de trupul său, scrie libertatea.ro.

Femeia era in soc hipotermic si a fost preluata de echipajul SMURD si transportata la spital pentru ingrijiri medicale de specialitate. Acum, după ce femeia a fost stabilizată, polițiștii vor face o anchetă pentru a afla cum a fost posibil ca femeia să cadă în fântână.

Citeşte şi Supravieţuire spectaculoasă: O studentă a fost la un pas de moarte după ce a fost luată de un val uriaş VIDEO