O bătrână dispărută într-o pădure din Argeş, găsită după mai multe ore de căutări

O femeie dispărută într-o pădure din apropierea oraşului Ştefăneşti, judeţul Argeş, a fost găsită miercuri după mai multe ore de căutări, la care au participat zeci de poliţişti, jandarmi şi silvicultori.

24 sept. 2014, 07:05
O bătrână dispărută într-o pădure din Argeş, găsită după mai multe ore de căutări

Femeia în vârstă de 72 de ani a fost găsită pe un drum forestier, în timp ce încerca să ajungă acasă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, inspectorul Mădălin Zamfir, potrivit Agerpres.

Persoana în cauză nu prezenta urme de violenţă şi nu a reclamat că ar fi fost victima vreunei infracţiuni. În cauză se mai fac unele verificări, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a plecat de la domiciliu„, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Femeia fusese văzută ultima dată marţi seară, când i-a spus unei vecine că se duce să culeagă ciuperci în pădure. Dispariţia a fost sesizată de rudele femeii, îngrijorate că aceasta nu a mai ajuns acasă.

La operaţiunile de căutare au luat parte poliţişti, jandarmi, angajaţi ai Direcţiei Silvice Argeş, dar şi salariaţi de la Administraţia Domeniului Public din oraşul Ştefăneşti.

Citeşte şi: DESCOPERIRE MACABRĂ: Cadavrul unei femei a fost găsit într-un lac de acumulare