O blondă celebră îşi caută iubit. Are şi o condiţie: „Să nu fie aşa dotat…”

Simona Trașcă este, din nou singură. S-a despărțit, pare-se definitiv, de cel cu care și-a împărțit nopțile de la începutul anului și, acum, se bucură de singurătate. Cu toate acestea, deja, sexoasa blondină știe exact cum vrea să fie următorul bărbat care va călca pragul dormitorului, iar specificațiile ei îi vor lăsa mască pe toți.

06 oct. 2014, 21:50

Simona Traşcă îşi caută iubit. După ce credea că și-a găsit jumătatea și a acceptat, de dragul lui, să își țină viața personală departe de ochii presei, Simona Trașcă, acum câteva zile, a pus punct relației pe care o avea cu misteriosul ei iubit. Și, dezamăgită de ce s-a întâmplat între ei până acum, sexoasa divă TV știe acum exact ce își dorește de la un bărbat, chiar dacă, până îl va găsi, se va bucura din plin de singurătate.
„Momentan sunt singură, dar se țin o sută de bărbați după mine. Recunosc: sunt în ceață, pentru că îmi este frică să nu fac iarăși o alegere greșită. Așa că, de această dată, nu mă mai grăbesc, ci savurez singurătatea și mă las curtată. Cu atât mai mult cu cât ultima relație care a durat mai bine de 10 luni a fost o mare, mare dezamăgire pentru mine”, a spus, în exclusivitate pentru spynews.ro, Simona Traşcă.

SCANDALUL Simona Traşcă „violată” de Liviu Guţă ia amploare. Blonda a prezentat o înregistrare VIDEO

Acum însă, chiar dacă sunt, așa cum spune ea, 100 de bărbați care o curtează, niciunul nu pare să corespundă idealului vedetei. Adică, ca să o cităm, să fie „Înalt, brunet și cu ochii verzi dacă se poate”.

Și, trecând de chestiunile vizibile cu ochiul liber, Simona are nevoie de ceva „deosebit” printre lucrurile pe care bărbații le ascund. „Să nu fie așa dotat pentru că doare și nu vreau”, a mai spus, râzând, blonda.
Lăsând deoparte calitățile fizice, Simona mai are câteva pretenții: „Să fie sincer, fidel și să-i placă femeile pisicoase pentru că eu așa sunt. Și, pentru mine, e foarte important să creadă în Dumnezeu și să iubească animalele”.